Închide meniul

Anamaria Prodan l-a ameninţat cu bătaia pe Gigi Becali. "Îl arunc de la lojă, pe stadion". Ce ar putea păţi agentul. "O luam de păr, o tăvăleam şi o şi tundeam"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2021, 7:44

Anamaria Prodan l-a ameninţat cu bătaia pe Gigi Becali. "Îl arunc de la lojă, pe stadion". Ce ar putea păţi agentul. "O luam de păr, o tăvăleam şi o şi tundeam"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan l-a lovit de Dan Alexa

"La banii pe care îi am îmi permit să îi dau două palme în cap și un șut în fund pe unde îl văd și să plătesc amendă de fiecare dată pentru tulburarea liniștii publice. Poate îi mai mișc puțin creierul și îi începe activitatea cerebrală. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să nu mă facă să sar la bătaie și să îl arunc de la lojă, pe stadion, în direct, pe teren, ca să vadă cam ce înseamnă Anamaria Prodan și ce înseamnă să nu îți ții gura când vorbești cu ea", a spus Anamaria Prodan, citată de prosport.ro.

Reacţia lui Gigi Becali după ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa

Dacă ar încerca să îl lovească pe Gigi Becali, Anamaria Prodan ar putea rămâne fără păr în cap. Cel puţin aşa susţinea omul de afaceri că ar fi procedat, dacă se afla în locul lui Dan Alexa, antrenorul care primea un pumn în gură de la agent, în 2019. 

"Mai trebuie cuvinte, mai poţi spune ceva când vezi că o femeie îi mută capul din loc unui bărbat? Femeile sunt egale cu bărbaţii, nu i-a făcut transferurile cum trebuie şi i-a dat un pumn de i-a mutat capul din loc. Aşa ceva nu credeam că o să văd în viaţa vieţilor mele. 

Ca bărbat, comentez. Cum să te bată o femeie şi tu să nu o iei de păr şi să tăvăleşti cu ea pe jos. E de apreciat, dar eu când m-am uitat la interviuri, nu l-am mai văzut pe Dan Alexa antrenorul, l-am văzut pe Dan Alexa căruia i s-a mutat capul din loc. 

Reclamă

Eu dacă eram, o luam de păr, o tăvăleam şi o şi tundeam. Să ştie lumea ce înseamnă bărbatul şi femeia. Ştie să dea, înseamnă că a făcut antrenamente. Eu nici nu îl mai cunosc. Cum să îl mai bag în seamă dacă o femeie îi mută capul din loc şi el o mai şi pupă dup-aia", spune atunci Gigi Becali, la Antena 3. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și