Închide meniul

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Gigi Becali. Reacţie acidă când a fost întrebată de oferta lui Arsenal pentru Ianis Stoica: „Îl căutau oamenii la palat sau la stână?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2021, 20:06

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Gigi Becali. Reacţie acidă când a fost întrebată de oferta lui Arsenal pentru Ianis Stoica: „Îl căutau oamenii la palat sau la stână?

Anamaria Prodan îl înfruntă pe Gigi Becali

Anamaria Prodan şi Gigi Becali / Colaj Instagram/Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că are o ofertă uriaşă de la Arsenal pentru „perla” de 18 ani. Gruparea din Premier League ar fi dispusă să plătească 7.5 milioane de euro, dar latifundiarul din Pipera ţine de preţ. Anamaria Prodan neagă că atacantul care a înscris 4 goluri şi a oferit 2 pase decisive în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Nu există nicio ofertă pentru Ianis Stoica”

Anamaria l-a ironizat atât pe Gigi Becali, cât şi pe Dennis Man, cel care a „rupt” contractul cu ea chiar înainte să plece de la FCSB la Parma pentru o sumă record pentru Liga 1, 12 milioane de euro!

(n.r. dacă există vreo ofertă pentru Ianis Stoica de la Arsenal sau Liverpool) Nu, nu, nu. Astea sunt niște prostii. Cred că deja am depășit momentul ăsta și nu poți la acest nivel. Jucătorul chiar ajunge să creadă la un moment dat că are o ofertă de la Arsenal. Ceea ce nu știe însă domnul Gigi Becali este că Ianis are contractul înregistrat la federația din Anglia. El acolo figurează. Crezi că dacă ar fi existat o ofertă, cine ar fi avut-o prima dată? Gigi Becali? De unde? Îl căutau oamenii la palat, la stână, unde îl căutau ca să vorbească de transfer? Am vorbit și cu Ianis Stoica. Mi-a zis că nu este adevărat absolut nimic. Chiar îți arăt mesajul ca să nu mai existe nimic.

Puteam să facem asemenea speculații la Stanciu, la Man, care deja aveau un nume. Ianis (n.r Stoica) este un băiat fabulos, voi să țineți minte. Eu am spus și despre Man asta. Dar am o singură teamă. Dacă nu ai coloana perfectă, să stai și să nu te îndoi stânga, dreapta, și să te uiți care îți dă mai mulți bani, atunci nu ai cum să reușești. Uită-te la Stanciu, Pintilii, Bourceanu, fotbaliști uriași, care au putut să stea departe de așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Citește și:

Ce a spus Gigi Becali despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica

7,5 milioane de euro ar fi fost oferta facută de Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali a specificat că vrea să profite de bugetul de care dispun englezii şi cere mai mult.

Reclamă

Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Puştiul minune de la FCSB trece printr-un moment excelent. Autor al unui gol şi al unui assist etapa trecută, cu FC Botoşani, Ianis Stoica a anunţat ce obiectiv măreţ are în acest sezon. „Mă bucur că reuşesc să înscriu şi să mă afirm. Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în play-off„, a precizat atacantul de 18 ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și