Închide meniul

Anamaria Prodan nu mai investeşte în fotbalul românesc! S-a retras de la Academica Clinceni. Dezastru la ultima clasată din Liga 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 ianuarie 2022, 11:04

Anamaria Prodan nu mai investeşte în fotbalul românesc! S-a retras de la Academica Clinceni. Dezastru la ultima clasată din Liga 1

Anamaria Prodan renunţă să investească la Academica Clinceni

AS.ro

Anamaria Prodan şi fiica ei, Rebecca, ar fi trebuit să intre în conducerea clubului şi să o ajute pe Academica Clinceni să evite falimentul. Cele două s-au răzgândit, anunţă fanatik.ro. Încă nu băgaseră niciun ban la echipa care trece printr-un moment dezastruos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan s-a retras de la Academica Clinceni

Cu salariile neplătite de mai bine de cinci luni, mare parte dintre jucători au refuzat să se mai întoarcă la club. Michael Omoh, Nichita Patriche, Paul Pîrvulescu şi Florin Achim au plecat deja de la Academica Clinceni. Şi Lucian Filip este pe picior de plecare. Este dorit de Mihai Stoica la FCSB. „L-am ofertat pe Filip. Vreau să fac o grupă de elită şi el să se ocupe de ea”, a declarat MM.

Din informaţiile AS.ro, de la Clinceni a plecat şi Ştefan Dobre, portarul de 20 de ani care a gafat cu UTA şi FCSB. Foarte probabil şi bulgarii Chandarov şi Pashov îşi vor rezilia contractele cu „lanterna roşie”.

În ţară nu au ajuns, din vacanţă, nici De Amorim, Cascini, Moulin şi Goma. În condiţiile date, Academica se va baza preponderent pe juniori la reluarea campionatului.

Chiar dacă a fost prezentă în cantonament şi a anunţat că va investi la Clinceni, Anamaria Prodan nu s-a ţinut de cuvânt. Din informaţiile noastre, impresarul nu a virat niciun ban în conturile clubului.

Reclamă
Citește și:

Rebecca, fata Anamariei Prodan, atac direct la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Rebecca Dumitrescu, cea care era anunţată drept noul conducător al Academicii Clinceni, lansase un atac la Laurenţiu Reghecampf. Îl avertizase în privinţa disputei pe care „lanterna roşie” urmează să o aibă cu Universitatea Craiova, pe 19 februarie 2022.

Când voi juca împotriva lui? Să câștige cel mai bun! Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Îi doresc noroc și toate cele bune. Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre”, a spus Rebecca, citată de Transfery.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan s-a retras de la Academica Clinceni
  • Dezastru la ultima clasată din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și