Închide meniul

Anamaria Prodan povestește o întâmplare inedită din fotbalul românesc. ”Stăteam cu pistolul pe masă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 8:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Anamaria Prodan povestește o întâmplare inedită din fotbalul românesc. ”Stăteam cu pistolul pe masă”

Instagram - anamariaprodanreghecampf

Anamaria Prodan povestește o întâmplare inedită din fotbalul românesc. ”Stăteam cu pistoul pe masă”

Anamaria spune că a avut o întâlnire cu fanii lui ”U” în care a ținut un pistol pe masă. Impresarul susține că fanii au dat buzna în biroul ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: ”La U Cluj am stat cu pistolul pe masă”

”Cu mine nu au avut curaj, nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis «Care se apropie, vedem…». Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie.

Am scos pistolul pe masă. Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am intrebat cine e șeful să i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim, dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută”, a spus Anamaria, pentru ProSport.

Anamaria Prodan l-ar vrea pe Gnohere la Hermannstadt

Anamaria este impresarul lui Gnohere și ar fi dispusă să îl transfere pe francez, însă va trebui să îi ofere și un salariu pe măsură, pentru a-l convinge pe fostul fotbalist al echipei lui Gigi Becali.

”I-am spus patronulului că Gnohere nu are nicio ofertă în momentul acesta, el spunând ca vrea să se dedice familiei, ca să nu se spună că vreau să îl duc eu liber la altă echipă.

Reclamă

Probabil nu a mai intrat în vederile antrenorului sau patronului și s-a ajuns la această despărțire amiabilă. E un super jucător din punctul meu de vedere, eu l-aș lua oricând la echipa mea. Depinde de antrenor. Dacă l-ar fi vândut, FCSB ar fi putut obține câteva milioane bune, 2-3. Chiar 5 în Arabia Saudită s-ar fi putut duce”, a declarat Anamaria, pentru sursa citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și