Închide meniul

Andrei Burcă, ca și plecat de la CFR Cluj! Unde ar putea ajunge „stâlpul” din Gruia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iulie 2021, 17:39

Andrei Burcă, ca și plecat de la CFR Cluj! Unde ar putea ajunge „stâlpul din Gruia

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj / Profimedia

Andrei Burcă ar fi dorit cu insistență de Al Ain, potrivit Pro Sport. Șeicii ar fi pus la bătaie 1,4 milioane de euro pentru apărătorul campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă, ca și plecat de la CFR Cluj

CFR Cluj și-ar dori sa obțină o sumă mai mare de pe urma lui Burcă. Chiar și așa, asta nu ar reprezenta un impediment în realizarea mutării. Cele două tabere ar fi foarte aproape de un numitor comun.

Burcă ar fi fost deja prezentat la Al Ain dacă nu se accidenta la ultima acțiune a echipei naționale, amicalele cu Anglia și Georgia. Din această cauză, el nu a putut să facă vizita medicală în Emiratele Arabe Unite.

CFR Cluj a transferat deja trei fundași centrali și este asigurată în cazul în care Burcă va pleca. Campioana a semnat cu Ulrich Meleke (fost la FC Botoșani), Daniel Graovac (fost la Astra), Rachid Bouhenna (fost la Sepsi) și îi mai are la dispoziție pe Cestor și Denis Ciobotariu.

Plecarea lui Burcă ar însemna că Marius Șumudică își pierde cel mai valoros jucător din lot. Fundașul central este cotat la 3,3 milioane de euro.

Reclamă

„Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuții. Sper să câștigăm campionatul și apoi vreau foarte mult să plec. Aștept ofertele! Discuțiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie. Contează mult echipa naționala, e cel mai important lucru pentru mine”, a spus Andrei Burcă pe 6 mai, înainte să câștige titlul cu CFR Cluj.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și