Închide meniul
Foto

Andrei Burlacu, apărat de iubită după ce a fost exclus din lot de Gigi Becali: ”Nu pierde nopțile și este profesionist!” Prietena atacantului de la FCSB este fata lui Flavius Stoican

Publicat: 20 februarie 2022, 19:32

Andrei Burlacu, apărat de iubită după ce a fost exclus din lot de Gigi Becali: ”Nu pierde nopțile și este profesionist!” Prietena atacantului de la FCSB este fata lui Flavius Stoican

Andrei Burlacu, apărat de iubită după ce a fost exclus din lot de Gigi Becali

Instagram

  • Andrei Burlacu, apărat de iubită după ce a fost făcut praf de Gigi Becali
  • Prietena atacantului de la FCSB este fata lui Flavius Stoican

Andrei Burlacu, apărat de prietenă după ce a fost făcut praf de Gigi Becali

Lorena Stoican a sărit în apărarea lui Andrei Burlacu, după ce Gigi Becali l-a exclus din lot în urma remizei cu CS Mioveni, scor 1-1. Fata lui Flavius Stoican are doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Sunt un simplu suporter. Îl susțin pe tati ca antrenor la Dinamo, îl susțin pe Andrei de la FCSB. El a trecut printr-o perioadă dificilă și nu a fost ușor pentru el. Îi susțin pe amândoi și sper să se descurce în continuare.

Andrei nu este genul care să piardă nopțile. El știe ce vrea și că ia antrenamentele foarte în serios, este foarte profesionist. Sper să fie bine în continuare la FCSB pentru că merită. După meciul cu Mioveni nu am apucat încă să vorbim”, a declarat Lorena Stoican, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Ajuns în vara anului trecut la FCSB, de la Universitatea Craiova, Andrei Burlacu nu a fost titular niciodată la echipa lui Becali. Până să intre pe teren cu Mioveni, a mai jucat în acest sezon doar în confruntarea cu Academica Clinceni, scor 3-0.

Atacantul în vârstă de 25 de ani are o cotă de piaţă de 25.000 de euro. În 2018 valora de 20 de ori mai mult. Burlauc a mai evoluat, în carieră, pentru FC Botoşani, Poli Iaşi, Chindia şi Concordia Chiajna.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali l-a exclus din lot pe Andrei Burlacu

Gigi Becali a luat o decizie drastică la finalul disputei CS Mioveni – FCSB, scor 1-1, din etapa a 27-a a Ligii 1. Patronul vicecampioanei a anunţat că un jucător al lui Toni Petrea va fi exclus din lot şi nu va juca în următorul meci, cu Farul lui Hagi.

Andrei Burlacu este fotbalistul care l-a dezamăgit pe latifundiarului din Pipera. Atacantul de 25 de ani, adus de la Universitatea Craiova, a intrat pe teren în minutul 70, în locul lui Ianis Stoica. A semnat o ratare importantă şi l-a înfuriat pe finanţator.

Burlacu a ajuns în lot în locul lui Claudiu Keşeru, veteranul care este în conflict cu Gigi Becali. Nu a profitat de şansa primită şi riscă să nu mai joace în tricoul roş-albastru.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu fac lotul şi Keşeru nu e în lot, care e problema? Aşa am luat eu hotărârea. Am luat o hotărâre greşită, a fost discuţia să aleg între Burlacu şi Keşeru. Am zis să fie Burlacu pentru că Keşeru termină contractul la vară. Burlacu e un jucător pe care îl putem vedea. Nu l-am băgat eu pe Burlacu să joace, dacă aţi crezut că eu am făcut schimbarea. Îmi pare rău că nu a fost Keşeru.

Dacă ratezi aşa, data viitoare la revedere Burlacu. Nu mai face parte din lot. L-am văzut ce poate, nu ştiam. Dacă era Keşeru în lot, nu înseamnă că şi juca. Doar că nu mai era Burlacu în lot„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”