Închide meniul

Primul jucător exclus din lot de Gigi Becali după CS Mioveni – FCSB 1-1. „Dacă ratezi aşa, la revedere!”. Patronul roş-albaştrilor, un car de nervi: „L-am văzut ce poate!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 februarie 2022, 23:10

Reclamă
Primul jucător exclus din lot de Gigi Becali după CS Mioveni – FCSB 1-1. „Dacă ratezi aşa, la revedere!. Patronul roş-albaştrilor, un car de nervi: „L-am văzut ce poate!

Gigi Becali renunţă la un jucător din lotul lui Toni Petrea

Profimedia

Andrei Burlacu este fotbalistul care l-a dezamăgit pe latifundiarului din Pipera. Atacantul de 25 de ani, adus de la Universitatea Craiova, a intrat pe teren în minutul 70, în locul lui Ianis Stoica. A semnat o ratare importantă şi l-a înfuriat pe finanţator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burlacu va fi exclus din lot de Gigi Becali

Burlacu a ajuns în lot în locul lui Claudiu Keşeru, veteranul care este în conflict cu Gigi Becali. Nu a profitat de şansa primită şi riscă să nu mai joace în tricoul roş-albastru.

Eu fac lotul şi Keşeru nu e în lot, care e problema? Aşa am luat eu hotărârea. Am luat o hotărâre greşită, a fost discuţia să aleg între Burlacu şi Keşeru. Am zis să fie Burlacu pentru că Keşeru termină contractul la vară. Burlacu e un jucător pe care îl putem vedea. Nu l-am băgat eu pe Burlacu să joace, dacă aţi crezut că eu am făcut schimbarea. Îmi pare rău că nu a fost Keşeru.

Dacă ratezi aşa, data viitoare la revedere Burlacu. Nu mai face parte din lot. L-am văzut ce poate, nu ştiam. Dacă era Keşeru în lot, nu înseamnă că şi juca. Doar că nu mai era Burlacu în lot„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Ajuns în vara anului trecut la FCSB, de la Universitatea Craiova, Andrei Burlacu nu a fost titular niciodată la echipa lui Becali. Până să intre pe teren cu Mioveni, a mai jucat în acest sezon doar în confruntarea cu Academica Clinceni, scor 3-0.

Reclamă

Atacantul în vârstă de 25 de ani are o cotă de piaţă de 25.000 de euro. În 2018 valora de 20 de ori mai mult. Burlauc a mai evoluat, în carieră, pentru FC Botoşani, Poli Iaşi, Chindia şi Concordia Chiajna.

Toni Petrea, prima reacţie după CS Mioveni – FCSB 1-1

Antrenorul lui FCSB s-a declarat nemulţumit de jocul ofensiv practicat de echipa lui. Toni Petrea nu îşi explică de ce fotbaliştii săi gafează cu echipele aflate în lupta pentru evitarea retrogradării. A vorbit despre motivul pentru care Claudiu Keşeru a lipsit din lot.

A fost o echipă care se apără foarte bine, se aglomerează. Am primit gol din fază fixă, ceva neatenţie acolo şi ne-a costat acest joc. În repriza a doua nu am fost foarte inspiraţi la finalizare. Am pierdut două puncte destul de importante în economia clasamentului.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am găsit soluţiile cele mai bune, nu am luat deciziile cele mai bune în treimea adversă. Am abuzat uneori de prea multe driblinguri. Nivelul valoric e mult mai mare, dar la un meci de genul ăsta echipele considerate mai mici se motivează mai bine. Ţin să-i felicit pentru cum au abordat meciul

Şerban se vede că nu are ritm, se sufocase din minutul 30. Avea şi un cartonaş galben şi era expus, trebuia să schimb. Am încercat să aducem mai mulţi jucători în faţă. Am pus presiune, dar nu ne-am creat ocazii.

Nu vreau să comentez ce spun jucătorii sau alte lucruri. Cel puţin pentru moment asta e situaţia. Nu comentez, cu tot respectul faţă de dumneavoastră. Sunt anumite discuţii pe care le am cu conducerea şi vedem ce se va întâmpla. La momentul actual asta mi s-a comunicat„, a spus antrenorul lui FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și