Închide meniul

Andrei Cordea poate prinde transferul carierei după FCSB – Anderlecht! Suma uriaşă cerută de Gigi Becali pentru „perla” sa

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2022, 13:08 / Actualizat: 20 decembrie 2022, 16:25

Andrei Cordea poate prinde transferul carierei după FCSB – Anderlecht! Suma uriaşă cerută de Gigi Becali pentru „perla sa

Andrei Cordea a marcat în West Ham - FCSB 3-1

Andrei Cordea a marcat în West Ham - FCSB 3-1 / Profimedia

Andrei Cordea poate prinde transferul carierei după FCSB – Anderlecht. Gigi Becali cere 10 milioane de euro în schimbul „perlei” sale. Echipa care îl poate transfera este din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 1.2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Andrei Cordea a reuşit în West Ham – FCSB al cincilea gol pentru echipa roş-albastră, în toate competiţiile.

Andrei Cordea poate prinde transferul carierei după FCSB – Anderlecht

Andrei Cordea este unul dintre favoriţii lui Gigi Becali la FCSB. Tânărul fotbalist a deschis scorul în confruntarea cu West Ham, unde echipa roş-albastră a condus până în minutul 69.

„Mi-a plăcut Cordea, pentru că a dat gol. E un lucru bun că a dat. Trei milioane ofertă pe Cordea am avut, eu le-am cerut 10. Nu au mai continuat, o să vedem acum. Ei erau arabi”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1. Marcatorul roş-albaştrilor la Londra este ferm convins că vicecampioana României putea să câştige confruntarea dacă englezii nu primeau lovitură de la 11 metri.

Reclamă

„Cred că am practicat un fotbal foarte bun. Este normal să ne domine, am jucat al ei acasă. Probabil dacă nu se acorda penalty-ul, noi am vorbit în vestiar și nu a fost, cred că nu pierdeam meciul.

Mi-am dorit foarte mult să marchez, dar mă bucuram mult mai mult dacă astăzi reușeam să scoteam un rezultat pozitiv, pentru că meritam asta. Țin să le mulțumesc tuturor suporterilor prezenți, Peluzei Nord, când am marcat i-am auzit și s-a ridicat părul pe mine”, a declarat Andrei Cordea pentru Pro Arena.

Mihai Stoica, lăsat cu gura căscată de Andrei Cordea

Mihai Stoica a fost lăsat cu gura căscată de Andrei Cordea, după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League. Mijlocașul de 23 de ani are parte de un debut de sezon fabulos, cu goluri importante marcate în preliminarii.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cordea a contribuit enorm la calificarea FCSB-ului în grupele Conference League, reușind să înscrie și în deplasarea cu Viking, la scorul de 1-1.

„Coman și Cordea, cei doi au făcut diferența. Pe Cordea nu mai aveau curaj să îl atace. Cordea merită un capitol diferit în această calificare, de fapt în acest început de sezon. Este într-o formă excepțională. Dacă îl ține așa, suntem bine!”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Recomandări
  • Andrei Cordea poate prinde transferul carierei după FCSB – Anderlecht
  • Suma uriaşă cerută de Gigi Becali pentru „perla” sa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și