Închide meniul

Andrei Cristea a dezvăluit cum le-a tăiat Gigi Becali steliștilor din prima record de 100.000 de dolari pentru un meci. ”Nea Gigi ne-a zis: `băi, băieți, gata! Voi chiar ați crezut? A fost o glumă`”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 martie 2022, 13:08

Andrei Cristea a dezvăluit cum le-a tăiat Gigi Becali steliștilor din prima record de 100.000 de dolari pentru un meci. ”Nea Gigi ne-a zis: `băi, băieți, gata! Voi chiar ați crezut? A fost o glumă`”

Andrei Cristea a dezvăluit cum le-a tăiat Gigi Becali steliștilor din prima record

Profimedia Images

Andrei Cristea a povestit cum Gigi Becali nu le-a dat jucătorilor prima promisă de 100.000 de dolari, după ce Steaua a eliminat-o pe Valencia, pe 24 februarie 2005, revenind miraculos, pe Ghencea. Cristea a fost eroul roș-albaștrilor, marcând două goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cea mai mare primă a fost la meciul cu Middlesbrough, dar nu am luat-o. A fost de 100.000 de dolari, primă promisă de nea Gigi. A fost și la meciul cu Valencia aceeași primă, dar până la urmă s-a micșorat.

Andrei Cristea, dezvăluiri despre Gigi Becali: Nea Gigi ne-a zis: `băi, băieți, gata! Voi chiar ați crezut? A fost o glumă`

Când am ajuns la Mariott, nea Gigi ne-a zis: ’băi, băieți, gata! Voi chiar ați crezut? A fost o glumă. Dar, ne-a premiat oricum foarte bine. Domnul Becali la fiecare meci avea prime foarte mari. Mi-aduc aminte de meciul cu Rapid, când prima a crescut de la zi de zi.

Domnul Copos promitea o primă, nea Gigi venea și promitea mai mult și tot așa. Am ajuns să avem primă mai mare ca a Rapidului. Și a fost normal, noi eram Steaua”, a spus Andrei Cristea, citat de digisport.ro.

Cristea, eroul Stelei cu Valencia

30.000 de oameni au venit pe Ghencea, pe 24 februarie 2005, după ce favoriții pierduseră cu 0-2, pe Mestalla, turul din șaisprezecimile Cupei UEFA. Și a meritat!

Reclamă

Andrei Cristea a făcut meciul carierei și, după dubla reușită de atacantul recent retras din activitate, cele două echipe au ajuns la loteria penalty-urilor. După ce Palop a apărat șutul lui Dorinel Munteanu, Baraja și Di Vaio au trimis peste poartă și Steaua a obținut una din marile victorii ale acestui secol.

Cristea s-a retras din cariera de fotbalist

Cristea și-a anunțat retragerea din activitatea de fotbalist la vârsta de 37 de ani. „Lumea mă încurajează și îmi spune că le e dor de mine, dar după o carieră de 21 de ani cred că a venit timpul să pun stop. Sper să am o carieră la fel de lungă și poate mai frumoasă în antrenorat.

E o decizie grea, dar asta e. Mie nu-mi place să păcălesc fotbalul. Mi-a plăcut să fiu cu inima deschisă printre oameni. Îmi place să fiu în iarbă, să am presiunea fotbalului”, a spus Andrei Cristea, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cristea a evoluat ultima dată pentru CS Mioveni, pentru care a bifat 12 apariții în acest sezon al Ligii 1. Printre alte echipe din CV-ul său se numără Steaua, Dinamo ori Poli Iași.

Cristea a câștigat 3 trofee în întreaga carieră: două titluri de campion cu Steaua (2004-2005 și 2005-2006) și o Supercupă a României în 2012 cu Dinamo.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și