Închide meniul

Andrei Cristea are planuri mari la ACS FC Dinamo! Vrea să promoveze în Liga 3 cu jucători de la „sora” FC Dinamo, din Liga 2

Dragoș Vasile Publicat: 11 iulie 2022, 17:01

Andrei Cristea are planuri mari la ACS FC Dinamo! Vrea să promoveze în Liga 3 cu jucători de la „sora FC Dinamo, din Liga 2

Andrei Cristea s-a retras din fotbal şi vrea să fie antrenor

Andrei Cristea, în timpul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

  • Andrei Cristea are planuri mari la ACS FC Dinamo
  • Vrea să promoveze în Liga 3 cu jucători de la „sora” FC Dinamo, din Liga 2

Andrei Cristea are planuri mari la ACS FC Dinamo. Alesul lui Nicolae Badea pentru funcţia de antrenor vrea să promoveze în Liga 3 în scurt timp. Ba mai mult, acesta vrea să împrumute jucători de la „sora” FC Dinamo, care a retrogradat în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, în fotbalul românesc există 3 echipe cu numele „Dinamo”: FC Dinamo, din Liga a 2-a, CS Dinamo, din Liga a 3-a, și ACS FC Dinamo, din Liga a 4-a, deținută de Nicolae Badea.

Andrei Cristea are planuri mari la ACS FC Dinamo

Cristea și-a încheiat cariera de jucător în iarnă, iar acum vrea să se axeze 100% pe banca tehnică. El a mai îndeplinit rolul de jucător-antrenor la Poli Iași, în 2021, pentru o scurtă perioadă.

Reclamă

„Săptămâna aceasta dăm drumul la treabă, pornim la un drum, care, sper eu, să fie de succes. Domnul Nicolae Badea s-a gândit de multă vreme la mine, n-am putut să-l refuz. Și este o chestie bună, să nu ard etapele. Știi că mereu am luat-o pas cu pas.

Noi vrem să ne ținem de drumul nostru. Și nu caut polemici. Să fie și ei, să fim și noi… Sper ca tradiția clubului Dinamo să meargă mai departe și să cunoască din nou marile victorii”, a declarat Andrei Cristea, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Cristea vrea să atace promovarea chiar în următorul sezon şi are de gând să împrumute jucători de la FC Dinamo, din Liga a 2-a.

„Sunt discuții, de fapt, au fost, vedem, vedem. Nu știm situația lor deocamdată, ce planuri au”, a mai spus fostul mare atacant.

Helmut Duckadam râde de Dinamo: „O să se facă de râs în Liga 2!”

Helmut Duckadam râde de Dinamo, care a fost umilită în amicalul cu Unirea Slobozia, scor 0-5. „Eroul de la Sevilla” este de părere că gruparea din Ştefan cel Mare nu va face faţă nici măcar în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Mulți dintre jucătorii care au retrogradat cu Dinamo au prins contracte la alte formații din Liga 1. Astfel, în viitorul sezon, „câinii” se vor baza pe mai mulţi juniori.

”Am auzit că au făcut vizita medicală, eu nu știu cine o fi făcut-o. Cine a făcut-o, ce jucători mai au acolo? Nu au conducător, nu au antrenor, nu au bucătar, mai repede poți să spui ce au, adică nu au nimic.

Până în momentul acesta, ei nu au reușit să pună un președinte care să conducă această echipă, nu au un antrenor care să aibă și el timp câteva săptămâni, să își caute jucători. Nu știu ce jucători o să găsească. Dinamo se face de râs, din păcate, cu această ambiție prostească din punctul meu de vedere. O să se facă de râs în Liga 2″, a declarat Helmut Duckadam, potrivit digisport.ro.

Răzvan Zăvăleanu sfătuit să declare falimentul după Unirea Slobozia – Dinamo 5-0

Răzvan Zăvăleanu este sfătuit să declare falimentul lui Dinamo după umilinţa suferită de „câini” cu Unirea Slobozia, scor 0-5. Administratorul judiciar al grupării din Ştefan cel Mare a primit un mesaj incredibil de la fostul conducător al clubului, Constantin Anghelache.

Lui Zăvăleanu i se cere să nu se mai joace cu speranţele fanilor. Anghelache este sigur că, mai devreme sau mai târziu, se va ajunge la faliment. Totuşi, acesta se teme că actualii jucători rămaşi la Dinamo ar putea retrograda chiar şi în Liga 3.

„Eu îi transmit lui Zăvăleanu să înceteze să îi mai chinuie cu speranțe pe suporteri. El nu mai poate să gestioneze sub nicio formă nici planul de insolvență din cauza datoriilor acumulate în ultimele două-trei luni. În fața judecătorilor și-a asumat un plan.

De unde o să scoată el și acele câteva sute de mii de euro de care ne vorbește acum? Cine este nebun să i le dea și să investească la Dinamo? Să nu se mai bată cu pumnul în piept că a plătit el din buzunarul lui salariile, că a plătit doar câteva mii de lei pe la copiii ăia cu salarii micuțe. I-a fost frică că îi va pierde și pe ei.

Reclamă

A făcut acest gest din disperare, iar alți bani de salarii și de performanță nu mai are de unde să scoată că nu o să îi dea nimeni. Ce ați văzut acum la Slobozia asta este realitatea sportivă și asta este valoarea actualului lot de la Dinamo”, a spus Constantin Anghelache pentru prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”