Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andrei Cristea mizează pe FCSB în lupta la titlu: ”Au calitate și valoare individuală!” Ce sfat le dă ”perlelor” roș-albaștrilor pe care Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 11:00

Andrei Cristea mizează pe FCSB în lupta la titlu: ”Au calitate și valoare individuală!” Ce sfat le dă ”perlelor” roș-albaștrilor pe care Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro

Andrei Cristea este dublu campion al României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Cristea a analizat lupta la titlu din Liga 1 dintre FCSB și CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt la cinci puncte în spatele campioanei României, iar fostul golgheter crede că echipa lui Toni Petrea are șanse ”să spargă gheața” după 7 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea, erou în Ghencea cu Valencia, acum 17 ani, s-a lăsat de fotbal la 37 de ani. Golgheterul a dat peste 114 de goluri în Liga 1 și a cucerit două titluri în tricoul roș-albastru.

Andrei Cristea a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1

Andrei Cristea a vorbit despre lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj și le-a transmis un sfat prețios ”perlelor” roș-albaștrilor pe care Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro.

”Sunt 5 puncte, nu mai sunt atât de multe. CFR rămâne favorită, dar mizez și pe calitatea celor de la FCSB și valoarea individuală. Eu cred că s-au obișnuit (n.r. jucătorii FCSB să fie schimbați de Gigi Becali), sunt antrenați, cel mai important lucru este grupul, să fie unit.

Andrei Cristea: ”Trebuie să fii foarte atent când impresarii te sună și îți promit echipe!

Nu e ușor de gestionat un astfel de moment (n.r. discuțiile despre sume uriașe de transferuri). Când se vorbește de astfel de sume, când impresarii te sună și îți promit echipe, trebuie să fii foarte atent, mai ales la 19-20 de ani.

Reclamă

Contează foarte mult atitudinea celor din jur să îl susțină și să îl țină cu picioarele pe pământ. Mi-a părut foarte rău, foarte rău pentru ei, pentru că i-am văzut cât de dărâmați au fost după acel meci. (n.r. când FCSB a pierdut titlul după meciul cu Poli Iași), a declarat Andrei Cristea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Gigi Becali știe unde se va decide lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj

FCSB e la cinci puncte în spatele lui CFR Cluj în clasamentul din play-off, dar Gigi Becali nu renunță la titlu. Patronul roș-albaștrilor crede că următoarea etapă e crucială în lupta pentru trofeu.

În următoarea rundă, FCSB va juca cu Universitatea Craiova, în timp ce CFR Cluj se duelează cu FC Argeș. Gigi Becali crede că echipa lui poate spera în continuare la trofeu dacă o învinge pe formația lui Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi am câștigat. Să dea Dumnezeu, îi spun eu lui Dan Petrescu, să fim în cărți până vom juca pe terenul lui Farul. Ar fi extraordinar să fim în cărți. La noi să dea Dumnezeu să fim în cârți și după ce jucăm cu Craiova.

Eu o să am foarte mare încredere dacă noi batem Craiova. Atunci va fi altceva. Numai Dumnezeu dă titlul. Dacă Dumnezeu îl vrea, îl luăm. Primul pas greșit, suntem la revedere. Etapa asta e foarte importantă”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

După meciul cu Universitatea Craiova, pentru FCSB urmează un duel cu FC Voluntari, apoi are derby-ul care poate conta decisiv în lupta pentru titlu, în Gruia, cu CFR Cluj.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și