Închide meniul

Andrei Cristea, scuze publice pentru Radu Petrescu. "Nici eu nu m-am recunoscut!" Situația rămâne tensionată la Poli Iași

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2021, 10:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Andrei Cristea, scuze publice pentru Radu Petrescu. "Nici eu nu m-am recunoscut!" Situația rămâne tensionată la Poli Iași

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Andrei Cristea i-a cerut iertare lui Radu Petrescu

Andrei Cristea i-a adresat cuvinte dure arbitrului Radu Petrescu în timpul meciului Poli Iași – FC Voluntari 0-2. Antrenorul ieșenilor ar fi spus "mai bine mureai la operație", aluzie la problemele medicale din trecut ale arbitrului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea a refuzat inițial să recunoască acuzațiile. La aproape o săptămână de la incident, el și-a cerut scuze public, într-o conferință de presă. 

Andrei Cristea, scuze publice pentru Radu Petrescu

”Au fost foarte multe tensiuni, multe probleme în club care-au apăsat pe umerii mei. Mi-a fost foarte greu să lucrez și să obțin ce mi-am dorit. Tocmai de aceea, probabil, au fost momente în care am cedat, au fost momente în care nici eu nu m-am recunoscut din anumite puncte de vedere.

Tocmai de aceea aș vrea să-i prezint public scuze lui Radu Petrescu, pentru că am avut niște reacții pe care nu trebuie să le am și vă garantez că nu le voi mai avea”, a spus Andrei Cristea, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș din Liga 1.

Poli Iași este într-o situație critică pe plan sportiv. Echipa din Copou este "lanterna roșie" a Ligii 1 și n-a mai câștigat din decembrie. Moldovenii au strâns doar 16 puncte și au cea mai slabă defesivă din campionat (55 de goluri încasate în 24 de meciuri).

Reclamă

Andrei Cristea nu mai rămâne la Poli Iași

Andrei Cristea a fost numit antrenor principal la Poli Iași pe 31 ianuarie, fără să-și încheie cariera de jucător. El a fost demis pe 3 martie, de primarul Iașiului, Mihai Chirica.

Cristea și-a făcut o revenire surprinzătoare și a rămas și pentru meciul cu FC Argeș din etapa următoare. Acesta a anunțat oficial că va renunța la postul de antenor după partida respectivă. 

”Vreau să vă anunț că e ultima partidă la care particip în calitate de antrenor. A fost o decizie grea pentru mine. M-am sacrificat, m-am expus într-un moment dificil, când nimeni n-a acceptat să vină aici antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-am dorit să fac asta, la fel cum mi-am dorit s-o fac și ca jucător, pentru că au fost momente în care am venit de la echipe mult mai bune pentru a ajuta Iașiul.

Din păcate, clubul este într-un moment foarte dificil. Rog conducerea să aducă repede un antrenor pentru a reuși să facă ceva. Sper și sunt convins că împreună vom reuși să schimbăm imaginea acestui club”, a declarat Andrei Cristea.

Andrei Cristea nu știe dacă își va relua cariera de jucător. El a jucat 14 meciuri în acest sezon de Liga 1 și a înscris 7 goluri. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și