Închide meniul

Andrei Dumiter, ambiţii mari după ce a ajuns la FCSB: „Putem câștiga campionatul! Este cel mai iubit club din România” De ce l-a refuzat pe Gigi Becali în urmă cu o lună

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2021, 8:17

Reclamă
Andrei Dumiter, ambiţii mari după ce a ajuns la FCSB: „Putem câștiga campionatul! Este cel mai iubit club din România De ce l-a refuzat pe Gigi Becali în urmă cu o lună

FCSB a anunţat transferul lui Andrei Dumiter

Facebook FCSB

Andrei Dumiter, ambiţii mari după ce a ajuns la FCSB

Atacantul de 22 de ani a venit cu ambiţii mari la FCSB. Dumiter e deja cu gândul la medalia de campion al României. Acesta descrie noua sa echipă ca fiind „cea mai iubită din România”. În urmă cu o lună, fotbalistul a refuzat oferta lui Gigi Becali. Acesta nu a oferit detalii despre motivul din spatele deciziei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E un pas înainte, dar vreau să fie doar unul intermediar și vreau să profit de tot ce înseamnă FCSB, toate condițiile de aici, astfel încât să pot progresa și să ajung la un nivel superior. Atunci nu eram foarte sigur să vin, dar nu mai contează ce a fost. Contează că acum sunt aici și împreună să ne atingem obiectivele impuse de club. Normal că pot face față presiunii.

Eu sper să câștigăm cu Craiova. am venit cu gândul de a câștiga toate meciurile și toate trofeele puse în joc. Avem toate condițiile necesare ca să obținem astfel de performanțe. Știu că nu s-a reușit demult să se câștige trofee foarte importante. Sincer, nu mă uit la adversar, ci la ceea ce facem noi. Așa am fost și înainte, așa o să privesc lucrurile și aici.

Sunt foarte fericit că am ajuns la cel mai iubit club din România, să ne dea acel impuls de care avem nevoie de în momentele grele. Cel mai important e meciul de mâine, vom da totul. Sunt sigur că putem câștiga campionatul. Asta trebuie să gândim toți de aici, de asta sunt la cel mai bun club din România, la cel mai iubit”, a declarat Andrei Dumiter, în cadrul unei conferinţe de presă.

Andrei Dumiter, transferat de la Sepsi pentru 350.000 de euro

Gigi Becali a plătit 350.000 de euro pentru jucătorul care, în ultimele două sezoane, a înscris un gol în 12 apariţii la Sepsi Sf. Gheorghe. Dumiter va purta tricoul cu numărul 28 la FCSB.

Reclamă

Andrei Dumiter este un atacant născut la 10 aprilie 1999, în Timişoara. Acesta a evoluat, la nivel de copii şi juniori, pentru Nova Mama Mia Becicherecu Mic, LPS Banatul şi Ripensia Timişoara, la ultima evoluând în 61 de partide de Liga 2, în care a marcat 21 de goluri.

A urmat transferul la Sepsi OSK din vara lui 2019, club care l-a împrumutat, pentru o jumătate de sezon, la Chindia Târgovişte. În ianuarie 2020 a revenit în lotul covăsnenilor, pentru care a adunat 16 partide şi două goluri.

„Mi-a plăcut mie de el. M-am interesat. Am vorbit cu Dică. El mi-a spus: ‘E foarte puternic. Părerea mea că e un jucător care se pretează la FCSB. Cineva care să țină mingea acolo, e foarte puternic, are 22 de ani. Are potențial foarte mare de creștere’. Dacă e bine, bine, dacă nu, am pierdut banii și cu asta basta. Trebuie să riscăm, nu? Decât să risc cu străini pe care nu-i văd… măcar pe ăsta l-am văzut vreo 2-3 meciuri”, spunea Gigi Becali despre Dumiter, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și