Închide meniul

Andrei Dumiter a semnat cu FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E puternic! Mi-a plăcut mie de el” + Nicolae Dică s-a implicat în transfer

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2021, 17:50

Andrei Dumiter a semnat cu FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E puternic! Mi-a plăcut mie de el + Nicolae Dică s-a implicat în transfer

Andrei Dumiter semnează cu FCSB

AntenaSport

Update: Andrei Dumiter a semnat cu FCSB. Gigi Becali a făcut anunţul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, a semnat Dumiter. A semnat doi ani plus trei ani. Nu mai vreau să mă încarc. Am dat 350.000 pe el. I-am dat doi ani, ca să aibă timp să se acomodeze. La 22 de ani nu poți pretinde că joacă 3 meciuri și gata. Trebuie să-i dai timp, e puternic, e român. Românilor le dau mai multe șanse eu.

Mi-a plăcut mie de el. M-am interesat. Am vorbit cu Dică. El mi-a spus: ‘E foarte puternic. Părerea mea că e un jucător care se pretează la FCSB. Cineva care să țină mingea acolo, e foarte puternic, are 22 de ani. Are potențial foarte mare de creștere’. Dacă e bine, bine, dacă nu, am pierdut banii și cu asta basta. Trebuie să riscăm, nu? Decât să risc cu străini pe care nu-i văd… măcar pe ăsta l-am văzut vreo 2-3 meciuri.

Eu recunosc că l-am văzut în două meciuri, dar la o singură fază m-a impresionat foarte tare. Nu mai știu ce meci era, era cu mingea în careu, îl atacau 3-4, a protejat-o, a ieșit bine din clinciul ăla. Mi-a plăcut cum protejează mingea.

De ce să iau eu un străin de 28 de ani, pe care-l știu toți și l-au lăsat liber și să nu iau eu un jucător român de 22 de ani, care nu se știe… poate să explodeze. Nu mă refer la Ondrasek, ci în general. De ce să iau jucători liberi? L-au lăsat liber la 28-29 de ani? Sunt eu cel mai deștept? Ăia-s toți proști și mi-l dau mie că sunt bun?”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Reclamă

Ştirea iniţială

Gigi Becali s-a înţeles deja cu Sepsi, iar covăsnenii vor încasa 350.000 de euro. Mai mult, Sepsi păstrează şi 20% din drepturile jucătorului în cazul unui viitor transfer.

Andrei Dumiter semnează cu FCSB

În vârstă de 22 de ani, Dumiter este cotat la 100.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. Sezonul trecut, acesta a evoluat în 9 meciuri pentru Sepsi, reuşind să marcheze un gol. Reuşita a venit chiar împotriva FCSB-ului, în cadrul unei remize din play-off, scor 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne-am înțeles repede cu domnul Becali. A avut încredere în noi, a văzut de prima dată că la Sepsi oamenii sunt corecți. Credem că afacerea se va concretiza curând”, a declarat managerul celor de la Sepsi, Cornel Sfaiţer.

Transferul lui Andrei Dumiter la FCSB la picat luna trecută! Gigi Becali şi-a ieşit din minţi

Luna trecută, atacantul de 22 de ani a decis să rămână la Sepsi, chiar dacă conducătorii clubului din Sfântu Gheorge ajunseseră la un acord cu Gigi Becali.

Decizia l-a scos din sărite pe patronul FCSB, care a dat de pământ cu atacantul. „Nu mă mai interesează Dumiter ăla. Nu este un om serios, iar eu nu am ce să mai discut cu el. La revedere! A fost și unul Chindriș care visa că ajunge pe la Valencia sau nu mai știu eu ce echipe și unde a ajuns?

Tot așa s-a luat după impresar, iar acum Iftime nu știe cum să mai scape de el. Îi era frică că manâncă doar Vulturar din transfer și l-a îmbârilgat pe Chindriș să nu vină la noi. Așa a făcut și impresarul lui Dumiter. Vulturar a vrut să ajute, dar ce să faci cu impresarul ăla? La revedere! Să fie sănătoși”, spunea Becali pentru ProSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și