Închide meniul

Andrei Ivan a câştigat „duelul” cu Coman şi Popescu pentru transferul la Galatasaray! E primul jucător care marchează 4 goluri într-o partidă. Poker de senzaţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2021, 20:52

Andrei Ivan a câştigat „duelul cu Coman şi Popescu pentru transferul la Galatasaray! E primul jucător care marchează 4 goluri într-o partidă. Poker de senzaţie

LIVE SCORE Universitatea Craiova - Hermannstadt

Andrei Ivan / Facebook Universitatea Craiova

Ivan a marcat în minutele 17, 20, 45 şi 83 şi a ajuns la opt reuşite în acest sezon. Atacantul cotat la un milion de euro mai marcase în meciurile cu FC Argeş, Dinamo, Academica Clinceni şi Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Ivan a câştigat duelul cu Florinel Coman şi Tavi Popescu. Presa din Turcia a anunţat că Fatih Terim vrea să aleagă dintre Andrei Ivan, Tavi Popescu şi Florinel Coman încă un român care să joace alături de Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan.

Andrei Ivan, pe lista lui Galatasaray

Florinel Coman, Octavian Popescu și Andrei Ivan se află pe lista de transferuri a celor de la Galatasaray la iarnă. Cei 3 se află pe lista de cumpărături a bașkanilor.

Unul dintre cei 3 poate ajunge la iarnă la Galatasaray Istanbul, scrie takvin.com.tr. Fatih Terim va alege una din cele 3 perle din Liga 1, susține sursa citată. În acest moment, Andrei Ivan pare favorit să prindă transferul vieții, având în vedere forma bună prin care trece, dar și faptul că Florinel Coman și Octavian Popescu au probleme cu accidentările, respectiv Covid-19.

Andrei Ivan pare favorit în acest moment să semneze cu Galatasaray în această iarnă. De altfel, în ultimele zile a apărut informația conform căreia Fatih Terim s-ar fi înțeles deja cu MIhai Rotaru pentru atacantul Universității Craiova. Singurul detaliu care rămâne de pus la punct este când se va produce mutarea, scrie prosport.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru ar vrea ca Ivan să rămână până la finalul sezonului, pentru a ajuta Universitatea Craiova să câștige titlul, în timp ce Fatih Terim l-ar vrea încă din iarnă.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
Vezi toate știrile
Citește și