Închide meniul

Andrei Ivan, anunţ uriaş după cele patru goluri marcate în Universitatea Craiova – Mioveni 5-2

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2021, 21:34

Andrei Ivan, anunţ uriaş după cele patru goluri marcate în Universitatea Craiova – Mioveni 5-2

Andrei Ivan vrea victoria cu Farul

Facebook Universitatea Craiova

”Sunt foarte fericit pentru că am câştigat în primul rând şi după că am marcat. Au revenit şi ne-au egalat 2-2, dar am intrat cu un avantaj la pauză care ne-a dat mai mult curaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan: Nu este adevărată oferta de la Galatasaray

Am şi exersat ieri al antrenamente. Am dat 10 penalty-uri şi pe toate le-am dat foarte bine. Şi la meciul cu Chindia tot eu eram, dar l-am lăsat pe Dan Nistor.

Suntem o familie foarte unită. Ne înţelegem foarte bine şi asta contează foarte bine. Nu este adevărată oferta de la Galatasaray, dar sper să joc bine să iau titlu cu Universitatea.

Momentan nu ma gândesc la nicio plecare, vreau să rămân aici. Reghecampf are încredere foarte mare în mine şi mă motivează de la meci la meci!”, a declarat Andrei Ivan după meci.

Chiar dacă Ivan neagă oferta de la Galatasaray, presa din Turcia susţine altceva. Florinel Coman, Octavian Popescu și Andrei Ivan se află pe lista de transferuri a celor de la Galatasaray la iarnă. Cei 3 se află pe lista de cumpărături a bașkanilor.

Reclamă

Unul dintre cei 3 poate ajunge la iarnă la Galatasaray Istanbul, scrie takvin.com.tr. Fatih Terim va alege una din cele 3 perle din Liga 1, susține sursa citată. În acest moment, Andrei Ivan pare favorit să prindă transferul vieții, având în vedere forma bună prin care trece, dar și faptul că Florinel Coman și Octavian Popescu au probleme cu accidentările, respectiv Covid-19.

Andrei Ivan pare favorit în acest moment să semneze cu Galatasaray în această iarnă. De altfel, în ultimele zile a apărut informația conform căreia Fatih Terim s-ar fi înțeles deja cu MIhai Rotaru pentru atacantul Universității Craiova. Singurul detaliu care rămâne de pus la punct este când se va produce mutarea.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și