Închide meniul

Andrei Ivan îi bagă în sperieți pe olteni: "Domnul Mihai Rotaru mi-a spus să mă opresc". De ce se bucură așa la goluri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 5:17

Andrei Ivan îi bagă în sperieți pe olteni: "Domnul Mihai Rotaru mi-a spus să mă opresc". De ce se bucură așa la goluri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Ivan,. după Craiova - Dinamo 1-0

Andrei Ivan a devenit cunoscut pentru tumbele spectaculoase pe care le face când celebrează o reușită. Au existat însă multe cazuri când fotbaliștii s-au accidentat grav în urma unei astfel de sărituri. Ivan, în schimb, are mare încredere în forțele proprii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan: "Domnul Mihai Rotaru mi-a spus să mă opresc"

"Nu mă cearta nimeni pentru tumbele de la gol. Doar domnul Mihai Rotaru mi-a spus să mă opresc. Eu continui, fac asta de mult timp și m-am obișnuit.  Asta e bucuria mea“ , a spus Andrei Ivan după Craiova – Dinamo 1-0.

Ivan a marcat golul victoriei pentru Craiova împotriva lui Dinamo. La finalul jocului, atacantul oltenilor s-a arătat încântat. 

“Sunt foarte bucuros că am câștigat și că am marcat. Contează să legăm victorii şi să ajungem cât mai sus. Mă simt obosit în momentul de faţă, mai avem de lucrat și trebuie să ne recuperăm.  Baiaram îmi dă pase bune și la antrenamente. E un tânăr de perspectivă și sper să ajungă mare", a mai spus Andrei Ivan. 

Andrei Ivan are patru goluri în acest sezon de Liga 1. Atacantul de 24 de ani a marcat de trei ori în ultimele patru etape. 

Reclamă

Universitatea Craiova – Dinamo 1-0 

Dinamo a început bine duelul din Bănie și a pus presiune în careul oltenilor. Magaye Gueye a ratat două ocazii imense în primele șase minute, iar Deian Sorescu l-a pus în valoarea pe Pigliacelli dintr-o lovitură liberă. 

Craiova a preluat apoi conducerea jocului. Ștefan Baiaram a avut o incursiune excelentă în careul lui Dinamo și i-a pasat ideal lui Andrei Ivan cu exteriorul. Atacantul de 24 de ani nu a iertat în fața porții și a înscris din alunecare. A fost al cincilea gol reușit de Ivan împotriva “câinilor” în cariera sa.  

După succesul de ieri, Craiova s-a apropiat la cinci puncte de liderul FCSB și la patru de CFR Cluj. Cele două rivale ale oltenilor în lupta pentru titlu au însă un meci mai puțin disputat. Pentru echipa din Bănie urmează duelul din Cupă cu FC Botoșani. 

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe locul 10 în Liga 1. După două victorii consecutive, “câinii” au pierdut două derby-uri la rând, cu FCSB și Craiova. 5 puncte îi despart pe dinamoviști de Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc de play-off, care are și un meci mai puțin disputat. Pentru Dinamo urmează un nou derby, în Cupa României cu FCSB.  

Recomandări
  • Craiova - Dinamo 1-0
  • Andrei Ivan, despre celebrarea sa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 Vezi toate știrile
Citește și