Închide meniul

Andrei Ivan, mesaj războinic înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova: "Voi marca golul decisiv!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2021, 15:33

Andrei Ivan, mesaj războinic înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova: "Voi marca golul decisiv!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Andrei Ivan, înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Andrei Ivan le-a pus gând rău rivalilor înainte de meciul direct. Atacantul de 24 de ani vrea să marcheze golul decisiv, iar echipa lui să plece victorioasă de pe Arena Națională!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Trebuie să ne batem la trofeu și să câștigăm duminică. Un gol împotriva FCSB-ului ar fi ceva unic pentru mine. Cred că voi marca golul decisiv. Nu mai marchez de la distanță pentru că joc în poziție de vârf și nu mă întâlnesc așa des în situația de a trage de la depărtare", a spus Andrei Ivan, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB. 

FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul etapei a 29-a din Liga 1

FCSB și Universitatea Craiova sunt despărțite de șapte puncte înaintea confruntării directe. Ambele echipe sunt în formă bună (5 victorii consecuitve pentru FCSB, 4 victorii în ultimele 5 etape pentru Craiova). 

„Va fi un meci foarte greu pentru noi. Pentru noi, o să înceapă play-off-ul de duminică și trebuie să mergem cu gândul să câștigăm", a mai spus Andrei Ivan.

Andrei Ivan a trecut printr-o perioadă dificilă în actuala stagiune. Atacantul de 24 de ani a fost lovit de accidentări și n-a reușit să-și găsească forma în prima parte a sezonului. În schimb, în 2021, Ivan are 4 goluri și 2 assist-uri în 13 meciuri. 

Reclamă

"Am fost accidentat. M-am recuperat după 4 luni și mă simt foarte bine acum. Nu mă gândesc neapărat să înscriu. Mergem la București să luăm cele trei puncte. Important este să câștige echipa și să ajungem cât mai sus”, a încheiat Andrei Ivan.

Ivan debuta în Liga 1 în august 2014, chiar împotriva lui FCSB. Atacantul care avea atunci numai 17 ani reușea să înscrie unicul gol al oltenilor, într-un eșec 1-3 înregistrat în Ghencea. Reușita din 2014 este singura pentru Ivan împotriva roș-albaștrilor.

FCSB – Universitatea Craiova | Oltenii au cerut control antidoping

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat că va cere control anti-doping pentru echipa lui Gigi Becali. Acesta din urmă nu s-a arătat speriat de solicitarea echipei din Bănie. 

Reclamă 4 / 0/3

"Ce dacă au cerut control anti-doping. Este dreptul lor, atâta timp cât este regulamentar. E problema lor. Nu mă supăr, de ce să mă supăr?", a declarat Gigi Becali la AS.ro.

Înaintea duelului direct, FCSB ocupă primul loc în Liga 1, 63 de puncte, în timp ce Craiova este pe 3, cu 56 de puncte.

FCSB are 7 victorii în ultimele 8 meciuri directe cu Universitatea Craiova. Craiova are un bilanţ de coşmar în deplasările cu FCSB. De la promovarea în prima ligă, în 2014, are 9 înfrângeri şi 1 egal.

În partida tur, FCSB s-a impus cu 2-0 împotriva Craiovei. "Dubla" lui Dennis Man aducea victoria pentru echipa lui Petrea pe Oblemenco.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va putea fi urmărit, în format live text, pe www.as.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și