Închide meniul

Andrei Vlad, „oaia neagră” de la FCSB. Portarul care l-a enervat enervat pe Gigi Becali, în continuare pedepsit. Toni Petrea: „Astea mai puțin bune se rețin!”

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2022, 14:40

Andrei Vlad, „oaia neagră de la FCSB. Portarul care l-a enervat enervat pe Gigi Becali, în continuare pedepsit. Toni Petrea: „Astea mai puțin bune se rețin!

Andrei Vlad a gafat de mai multe ori în meciurile lui FCSB

Profimediaimages

  • Andrei Vlad, „oaia neagră” de la FCSB
  • Portarul care l-a enervat enervat pe Gigi Becali, în continuare pedepsit

Cu FC Argeș, Andrei Vlad a făcut o eroare de amator și le-a permis piteștenilor să înscrie singurul gol al meciului. Vlad a trimis o pasă direct la adversar. Gigi Becali nu a mai rezistat și i-a dictat atunci lui Toni Petrea să îl schimbe pe Vlad la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad, „oaia neagră” de la FCSB

„Nu s-a înâmplat nimic cu Vlad, vom vedea dacă va fi în lot. Încă nu am decis, nu știm ce se întâmplă, mai avem un antrenament, se pot întâmpla multe. Am discutat cu el, încerc să le ridic moralul, indiferent ce se întâmplă în teren. Nu neapărat ca să le reproșez, ci ca să încerce să elimine pe viitor anumite probleme. Alea bune se uită repede. Astea mai puțin bune se rețin”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului cu Farul.

27 de meciuri are Andrei Vlad în acest sezon al Ligii 1 și 27 de goluri încasate. Transferat în 2017 de la Universitatea Craiova, cu 400.000 de euro, Vlad a ajuns să aibă o cotă de un milion de euro.

Reclamă

Titularul permanent din poarta FCSB-ului are șanse mare să devină Ștefan Târnovanu, puștiul care a scos un gol ca și făcut în duelul cu FC Voluntari din ultima etapă a sezonului regular. După partidă, galeria roș-albaștrilor i-a scandat numele.

Gigi Becali, tras la răspundere în cazul Andrei Vlad

Gigi Becali a fost tras la răspundere în cazul Andrei Vlad. Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, este de părere că tânărul portar este doar o victimă a deciziilor luate la gruparea roş-albastră.

Reclamă

„Am lucrat un pic cu el și mă simt dator să zic câteva cuvinte. În primul rând, eu cred că este o victimă. Marile echipe, așa cum se pretinde și este și FCSB, nu își permit să promoveze portari. Când ai echipă la obiectiv, este postul pe care este bine să-l eviți când vrei să promovezi tineri.

Portarii se maturizează mai târziu și este un grad foarte important de risc. Sunt și excepții, dar așa fac și marile echipe. În privința lui s-a greșit de cel puțin două-trei ori prin deciziile luate. Una, a fost prea devreme băgat, la 20 de ani a început să joace. Este o vârstă extrem de fragedă pentru un portar. Și marii portari ai noștri au plecat (n.r. – la acea vârstă): Stelea la Iași, Prunea la Cluj, era foarte greu.

Este un cadru special la FCSB, mai ales când ești atât de tânăr, ca portar. Apoi, când a greșit nu a fost schimbat. Iarăși nu s-a luat decizia de a pleca undeva. Dacă juca un an sau doi în altă parte, putea face mai multe. Când și-a revenit puțin și a greșit din nou este atât de dur criticat. Este foarte greu să-l aduci pe linia de plutire. Eu, mai degrabă, cred că este o victimă”, a declarat Narcis Răducan pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”