Închide meniul

Andrei Vlad, succesorul lui Florin Niţă la echipa naţională! Florin Prunea n-are dubii: "A crescut fantastic copilul ăsta!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2021, 17:32

Andrei Vlad, succesorul lui Florin Niţă la echipa naţională! Florin Prunea n-are dubii: "A crescut fantastic copilul ăsta!"

Andrei Vlad e la FCSB din 2017

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Chiar dacă nu a avut o părere foarte bună despre Andrei Vlad, Florin Prunea recunoaşte că s-a înşelat. Progresul tânărului portar l-a impresionat pe fostul internaţional, care crede că acesta va ajunge la echipa naţională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Și eu am fost un contestatar al lui la început. Te mai înșeli. Am zis că trebuie să plece undeva unde să joace, să fie dat împrumut. Îl văd și la echipa națională. Are 21 de ani, a crescut fantastic copilul ăsta. Ușor-ușor trebuie să vină sus.

Florin Prunea: "Am referințe foarte bine despre Vlad!"

Îmi pare rău pentru Radu că nu joacă în Italia. Eu zic că stăm bine pe postul de portar. Uite, vine copilul ăsta. Mai e și Aioani de la Târgoviște, care nu greșește. Am referințe foarte bine despre Vlad, că e un băiat serios. Ăsta e un penalty apărat. Mingea se ducea în plasa laterală. Are forță bună. Trebuie să mai lucreze puțin la ieșirile pe centrări", a declarat Florin Prunea pentru ProSport.

Andrei Vlad, eroul roş-albaştrilor! Portarul FCSB, parade senzaţionale în derby-ul cu Universitatea Craiova

Andrei Vlad (21 ani) are o formă excelentă! Portarul FCSB a avut evoluţii lăudate la EURO U21, iar în derby-ul cu Universitatea Craiova a fost erou pentru formaţia roş-albastră.

În minutul 60 al confruntării de la Giurgiu, arbitrul Cojocaru a dictat lovitură de la 11 metri, după ce Andrei Ivan a fost faultat în careu de Andrei Miron. Alex Cicâldău a bătut penalty-ul, însă nu a putut trece de "zidul" Andrei Vlad, care a salvat-o din nou pe FCSB cu o paradă uriaşă.

Reclamă

Cu doar câteva minute înainte de faza loviturii de la 11 metri, Andrei Ivan a avut o ocazie uriaşă. Atacantul a trimis un şut puternic pe poarta lui Vlad, însă nu a reuşit să îl învingă pe portarul FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și