Închide meniul

Anghel Iordănescu a schimbat tabăra! "Generalul", fanul unei rivale a FCSB-ului în lupta la titlu: "Sunt unul din suporterii înflăcărați"

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2021, 14:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Anghel Iordănescu a schimbat tabăra! "Generalul", fanul unei rivale a FCSB-ului în lupta la titlu: "Sunt unul din suporterii înflăcărați"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Anghel Iordănescu, fan înfocat al campioanei CFR Cluj

  • Anghel Iordănescu a schimbat tabăra
  • "Tata Puiu" e fan înfocat al campioanei CFR Cluj

"Tata Puiu" recunoaşte că aşteaptă cu nerăbdare meciurile campioanei României. Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj este pe locul 2 în Liga 1, la egalitate de puncte cu FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Trăiesc cu intensitate maximă fiecare meci, în ziua în care joacă CFR aștept cu emoție să văd ce se întâmplă, sunt unul din suporterii înflăcărați. Edi a preluat echipa intr-un moment delicat, CFR era în cădere liberă, pierduse în campionat, în Cupa României.

Anghel Iordănescu, fanul CFR-ului: "Sunt unul din suporterii înflăcărați"

Edi a schimbat stilul de joc, cu mai multă posesie, mai multă circulație a balonului, dar încă mai sunt urme din mandatul lui Dan Petrescu. CFR vine după 3 ani uriași, a fost o performanță fantastică, cu 3 titluri la rând, plus rezultatele din Europa. Dan Petrescu și-a făcut din plin datoria”, a declarat Anghel Iordănescu la DigiSport.

Reclamă

Edi Iordănescu, eliminat în meciul UTA – CFR

Edi Iordănescu a fost eliminat în victoria la limită de la Arad, scor 1-0, după ce s-a enervat pentru un corner care nu a fost acordat echipei sale.

Pentru CFR urmează meciul cu Poli Iaşi, pe 14 martie, şi derby-ul cu FCSB, pe 19 martie. Edi Iordănescu ar putea rata meciul cu marii rivali. "Un exces de zel. Cred că ar fi trebuit să-l înţeleagă domnul arbitru pe Edi", a spus secundul Vergil Andronache.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:15 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului
Liga 1 • 0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!