Închide meniul

Anghel Iordănescu, despre numele noului stadion din Ghencea: "Unul dintre cei doi ar trebui să-l dea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 9:10

Anghel Iordănescu, despre numele noului stadion din Ghencea: "Unul dintre cei doi ar trebui să-l dea"

Profimedia

Anghel Iordănescu împlinește 70 de ani

În ziua în care împlinește 70 de ani, Anghel Iordănescu e de părere că noul stadion din Ghencea ar trebui să poarte numele lui Emerich Ienei sau Gheorghe Constantin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pe acel stadion trebuie să ne bucurăm cu toții, indiferent că ținem cu o echipă sau cu altă echipă. Va evolua și echipa națională acolo. Poate domnul Emerich Ienei ar trebui să dea numele noului stadion, poate Gheorghe Constantin”, a spus Anghel Iordănescu la Pro X.

Stadionul Steaua va fi gata la finalul anului

Stadionul Steaua poate fi gata primul, în condițiile în care are cea mai mare capacitate (31.254 de locuri). Acesta va costa aproximativ 95 de milioane de euro. Pentru Stadionul Tineretului Arcul de Triumf se achită 37 de milioane de euro, iar noua arenă din Giulești va costa în jur de 40 de milioane de euro.

Anghel Iordănescu a antrenat echipe precum Steaua, Anorthosis Famagusta, Al-Hilal, Rapid București, Al Ain (de două ori) și Al Ittihad. De asemenea, a fost selecționerul României în trei rânduri (1993-1998, 2002-2004 și 2014-2016) și o dată selecționerul Greciei (1998-1999).

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și