Închide meniul

Anghel Iordănescu râde de Gigi Becali! „Ia 50 de milioane pe Tavi Popescu cu club cu tot, cu firmă și el la un loc!” Acuzaţii dure pentru cluburile din Liga 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2021, 20:59

Anghel Iordănescu râde de Gigi Becali! „Ia 50 de milioane pe Tavi Popescu cu club cu tot, cu firmă și el la un loc! Acuzaţii dure pentru cluburile din Liga 1

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali, avertisment pentru Adrian Mititelu

Anghel Iordănescu l-a dat exemplu pe Octavian Popescu, puștiul pe care Becali vrea să ia 50 de milioane de euro. Chiar dacă FCSB a dat lovitura cu transferul lui Dennis Man la Parma, Iordănescu nu este impresionat. Din contră, crede Gigi Becali i-a păcălit pe italieni cu ajutorul verilor Victor și Giovanni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu, ieșire nervoasă la adresa lui Gigi Becali

„Îl dă pe Octavian Popescu pe 50 de milioane cu club cu tot, cu echipament, cu firmă, cu Gigi Becali la un loc! Șiți cum l-a vândut pe Man? Iar îi păcălește pe restul cu Giovanni și cu Victor.

Gigi Becali crede că aceste lucruri se vor prelungi la infinit. Dacă nu avem performanțe, ne vom duce în jos. Gigi Becali a fost șmecher și a ascultat de cineva. A transferat numai jucători români, tineri”, a declarat Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

Anghel Iordănescu nu e dezamăgit numai de Gigi Becali. „Tata Puiu” a atacat și restul cluburilor din Liga 1, acuzându-le că nu vor să promoveze tineri jucători.

„Universitatea Craiova a făcut la fel ca FCSB. În momentul de față avem cluburi care au 18-19-20 de jucători străini, neinteresate de tineri români.

Reclamă

FCSB termină pe locul 2 și dă afară antrenorul. Craiova termină pe locul 3 și câștigă Cupa și caută antrenor. CFR Cluj câștigă campionatul și Supercupa și nu-și păstrează antrenorul. Toate astea dăunează fotbalului românesc”, a mai spus Anghel Iordănescu.

FCSB și Universitatea Craiova sunt singurele cluburi din Liga 1 care au vândut jucători pe sume importante în străinătate, în ultimii ani. Gigi Becali se laudă cu transferurile lui Dennis Man sau Nicolae Stanciu, în timp ce Mihai Rotaru s-a îmbogățit de pe urma lui Valentin Mihăilă sau Alexandru Mitriță.

Gigi Becali: „Eu fac doar business”

Contrar acuzațiilor lui Anghel Iordănescu, Gigi Becali e mândru de strategia pe care o aplică la FCSB. Patronul roș-albaștrilor nu vrea să facă performanță, ci doar să obțină sume uriașe pe jucătorii săi.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am marfă de 50 de milioane, CFR Cluj nu are nici măcar de cinci milioane. Mai am 10 de milioane în cont. CFR are 20 de milioane datorie și nu poate să vândă niciun jucător. La mine e doar business.

Mă interesează numai banul. Ce câștig eu dacă iau campionatul? Eu vreau doar banul. Dacă aveam 5 miliarde mai ziceam. Eu nu-mi permit să pierd cinci milioane pe an. Nu vreau să fac așa ceva. De ce să-i pierd când pot să-i câștig”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și