Închide meniul

Anghel Iordănescu sare în apărarea lui Adrian Mutu: „Are nevoie de susținere, am trecut prin Giulești și am pățit același lucru!”

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 19:12

Reclamă
Anghel Iordănescu sare în apărarea lui Adrian Mutu: Are nevoie de susținere, am trecut prin Giulești și am pățit același lucru!”

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Anghel Iordănescu sare în apărarea lui Adrian Mutu. Tehnicianul Rapidului s-a confruntat cu o reacție nervoasă a fanilor din Giulești, după un parcurs modest până acum în play-off-ul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a pierdut derby-ul din Bănie, cu Universitatea Craiova, scor 1-3, iar suporterii giuleșteni i-au cerut demisia lui Adi Mutu la finalul meciului.

Anghel Iordănescu sare în apărarea lui Adrian Mutu: „Are nevoie de susținere, am trecut prin Giulești și am pățit același lucru!”

Am mai spus. Mutu are nevoie de sprijin, de susținere. Are nevoie de trei, patru jucători. Ce a fost de rezolvat, Mutu a facut treabă.

Pretențiile sunt mult mai mari, iar Giuleștiul nu se mulțumește cu prezența în play-off. Sprijinul cel mai mare este transferul a 3-4 jucători, nu jucători de lot.

Trebuie susținut. Ce a depins de el, a fost îndeplinit. Suporterii sunt convins că nu se mulțumesc doar cu o prezență în play-off.

Reclamă

Am trecut prin Giulești și am pățit același lucru. Îl înțeleg la ce presiune este supus. Conducerea trebuie să-i asigure condiții pentru a se bate la titlu. Acum nu are o echipă care să se bată la titlu.

Ca antrenor, nu mai ai nevoie de tupeu, ai nevoie de știință, de liniște și de jucători. Umilința trebuie să o ai și ca antrenor, și ca jucător”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Anghel Iordănescu a antrenat-o pe Rapid în perioada iulie – septembrie 2000.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția lui Adi Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia. Ce a spus după înfrângerea cu Universitatea Craiova

A apărut reacția lui Adi Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia. Mutu a vorbit la finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid, scor 3-1, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa „Briliantului” a cedat în Bănie și a rămas pe locul 5 în clasament. Trece prin cel mai dificil moment al sezonului.

Rapid este singura echipă care nu are nicio victorie în play-off. După eșecul cu Sepsi, a fost învinsă și de trupa lui Eugen Neagoe. Chiar dacă au condus pe tabelă, într-un moment în care era în inferioritate numerică, giuleștenii au primit 3 goluri de la Universitatea Craiova. La finalul meciului, fanii care au făcut deplasarea i-au cerut demisia lui Mutu.

„Suntem într-o criză de rezultate, asta e realitatea. E greu să joci 80 de minute în inferioritate împotriva unei echipe puternice cum este Craiova. Băieților nu am ce să le reproșez, au vrut, au luptat. Defensiv au rezistat bine 80 de minute. A fost un roșu acordat ușor. Bineînțeles că a fost și o decizie proastă luată de Costache.

Criza asta de rezultate nu este așa întâmplătoare. Sunt jucători care sunt ieșiți din formă. Când iei roșu în minutul 18, orice tactică se năruie.

Eu sper să recuperez jucătorii accidentați. Atunci când e doar un vârf de profesie pe bancă și unul dintre mijlocași e accidentat, e greu să vii cu ceva nou. În primul rând sper să am tot lotul valid și apoi să mergem încrezători în noi. Nu am avut momente de acest gen de când sunt la Rapid.

(Reporter: Suporterii ți-au strigat demisia) Eu cred că e ceva ce a venit după 2 înfrângeri, nu știu dacă e o părere de ansamblu. Dacă cineva e dezamăgit că am stat tot sezonul între primele 5, nu am ce să comentez. Trebuie să ne asumăm criticile și să ne gândim la următoarele meciuri. În fotbal se uită ce ai făcut în trecut, continuă doar viitorul. Toți suntem sub lupă. Astăzi arbitrajul a fost slab, a condiționat tot meciul. Vom încerca să ieșim din criza de rezultate.

Vom aduce victoria cu FCSB și va fi cu totul altfel”, a declarat Adi Mutu după Universitatea Craiova – Rapid 3-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și