Închide meniul

Anghel Iordănescu se implică în disputa dintre Becali și fiul său! Sfat prețios pentru Edi Iordănescu: „Dacă ar avea mintea mea de acum…” Poveste fabuloasă cu șeicul de la Al Hilal

Reclamă

Publicat: 21 octombrie 2021, 8:28

Anghel Iordănescu se implică în disputa dintre Becali și fiul său! Sfat prețios pentru Edi Iordănescu: „Dacă ar avea mintea mea de acum… Poveste fabuloasă cu șeicul de la Al Hilal

Anghel Iordănescu, sfat pentru Edi Iordănescu

profimediaimages

Becali a spus că nu-i convine jocul FCSB. Este cunoscut faptul că Edi Iordănescu este un antrenor care ni acceptă astfel de ieșiri și i-a pus mai multe clauze patronului. Dacă nu se va ține de cuvânt, Becali va plăti 500.000 de euro, iar Edi va pleca. Anghel Iordănescu a intervenit și el în disputa celor doi și îl sfătuiește pe fiul său să reziste și să nu plece de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă mă întrebați pe mine, dacă ar avea experiența și mintea mea de acum, ar trebui să reziste, indiferent că zice patronul una, zic și eu alta. Să nu pună la inimă„, a declarat Anghel Iordănescu la digisport.ro.

Anghel Iordănescu, scos din sărite de un șeic

Anghel Iordănescu a povestit un episod pe care l-a trăit în Arabia Saudită. Pe când antrena la Al Hilal, fostul selecționer a dat acolo peste „Gigi Becali”, varianta Saudită. Deși îi promisese că nu se va băga peste el, șeicul respectiv nu s-a ținut de cuvânt. „Tata Puiu” s-a enervat rău la pauza unui meci, când șeicul venise să dea indicații.

Vă pot da un exemplu, o poveste micuță, scurtă. Aveam un patron, un șeic, în Arabia Saudită la Al Hilal. La semnarea contractului i-am spus ’Domnule, am o rugăminte, să nu vii în cabină să începi să dai indicații înainte de meci, la pauza meciului’. ’Niciun fel de problemă, stai liniștit, nu o să mai vin, am înțeles că ești general, că dai ordine’, în sfârșit.

Mi-a promis acest lucru, dar nu am fost precaut precum juniorul să trec totul în contract. Și a început să vină, o dată mai reținut, a doua oară mai dezinvolt. La un meci la care eram conduși acasă a venit și el să dea indicații. A venit și cu un om de-ai lui care a adus portocale, banane, lămâi să dea la jucători în pauză, să le dea vitamine„, a povestit fostul selecționer.

Reclamă

Anghel Iordănescu l-a dat afară, din vestiar, pe șeic

Iordănescu senior și-a ieșit din minți, a aruncat cu lada spre omul care o adusese, și l-a dat afară din vestiar pe șeic. După nici o lună, a fost el cel dat afară, de la echipă.

Când am pus mâna pe lada aia și am dat cu ea spre ușă, spre cel care a venit, nu spre șeic, pentru că dacă dădeam spre el deja mă legau în secunda a doua.

Când am dat cu lada spre cel care a adus-o, câteva portocale și lămâi l-au lovit și pe șeic. A vrut să spună ceva și zic ’Nu, afară toată lumea’. După o lună, am fost și eu afară.

Reclamă 4 / 0/3

Nu au contat rezultatele pentru că eu câștigasem Cupa Campionilor Asiei, Cupa Țărilor Arabe, Cupa Regelui. E bine să nu lași lucrurile să o ia razna„, a mai spus Anghel Iordănescu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și