Închide meniul

Ante Puljic se amuză pe seama lui Pablo Cortacero, dar anunţă ce decizie au luat jucătorii lui Dinamo. "Noi chiar am avut o ședință a noastră"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2020, 7:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Ante Puljic se amuză pe seama lui Pablo Cortacero, dar anunţă ce decizie au luat jucătorii lui Dinamo. "Noi chiar am avut o ședință a noastră"

Hepta

Ante Puljic vorbeşte despre situaţia de la Dinamo

"Nu, eu nu am vorbit cu el, ci cu avocatul dânsului, mi-a spus ceva de genul acesta. Dar Diego Fabbrini a discutat cu el și i-a dat asigurări că va plăti. Sincer? Cine mai crede? Dar hai să vedem! Ce să zic?!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ante Puljic: "Noi chiar am avut o ședință a noastră, a jucătorilor"

Din ce știu eu, nu e doar o părerea a mea, nimeni nu va mai pleca de la echipă înaintea ultimei partide din 2020. După? Pfff, e greu de spus, dar dacă nu se va schimba ceva în atitudinea patronatului clubului, cu siguranță vor fi jucători care nu se vor mai întoarce.

Singura problemă au fost banii ăia. Dacă nu vin, ne vor distruge! Și nu știu ce va urma după 1 ianuarie 2021. Tot respectul, mare respect pentru ceea ce fac fanii. Au arătat încă o dată că ne susțin necondiționat, că ne dau putere, iar noi apreciem enorm ceea ce fac. Noi chiar am avut o ședință a noastră, a jucătorilor, și am promis să dăm totul pentru ei, pentru acei oameni care vin să cânte în fața hotelului, care ne trimit mesaje de încurajare, care plătesc, practic, din banii lor diverse prime pentru noi. Și tocmai de aceea, cât vom mai fi la Dinamo, o să ne depășim ca să învingem pentru ei. O facem pentru ei și pentru Dinamo", a spus Puljic, pentru gsp.ro. 

Dacă banii lui Pablo Cortacero nu vor veni până în ianuarie, jucătorii sunt pregătiţi să plece în masă de la Dinamo, club care se apropie în acest fel de faliment. Borja Valle a părăsit deja corabia. 

"Nu știu câtă încredere mai există. Dacă nimic nu se va schimba, iar promisiunile nu se transformă în realitate, va fi dificil și pentru mine să mai continuu. Rezist, dar chiar nu știu cât", a încheiat Puljic. 

Reclamă

Chiar şi neplătiţi, jucătorii lui Dinamo dau semne de revenire. Echipa e la cinci puncte de play-off după ce a câştigat două meciuri consecutive, fără gol primit. De asemenea, "câinii roşii" s-au calificat şi în optimile Cupei României, în urma unui 3-0 cu Viitorul lui Gică Hagi.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și