Închide meniul

Antrenorii nici nu vor să mai audă de Dinamo. Cine îi ia locul lui Contra. "Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2020, 6:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Antrenorii nici nu vor să mai audă de Dinamo. Cine îi ia locul lui Contra. "Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo"

Hepta

Cosmin Contra este încă antrenorul lui Dinamo

Vasile Miriuţă nici nu vrea să audă de o revenire la Dinamo, acolo unde Cosmin Contra ar trebui să câştige lunar 30.000 de euro. Rămâne de văzut dacă Pablo Cortacero va aduce în club două milioane de euro, în această săptămână, din care şi fostul selecţioner şi-ar recupera o parte. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Miriuţă: Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo?

"Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo? Contra nu a luat un ban, cine să meargă? E inadmisibil ce se întâmplă acolo. Nu există aşa ceva. Nu vreau să intru în detalii… Nu poate să vină cineva să te umilească în halul acesta. Sunt amatori. Ce să înţelegi? Contra probabil că a avut încredere în cineva de acolo, dar uite că nu se întâmplă nimic.

Nu e o vitaminizare la Dinamo. Sunt şi alte cluburi din Liga 1 în această situaţie, dar nu iese nimeni să spună ce se întâmplă. Se complac în această situaţie. Poate dacă joacă la loto să câştige spaniolii şi să bage, aşa poate să se redreseze echipa cu ei", a spus Miriuţă, citat de looksport.ro.  

”Câinii” au trecut cu 3-0 de Viitorul în Cupa României, dar Borja Valle a ținut să-l atace din nou pe Pablo Cortacero, ”omul cu promisiunile” din ”Ștefan cel Mare”.

Borja Valle a postat pe Instagram o imagine din timpul meciului folosind cuvintele ”o nouă victorie, aceleași promisiuni”, un atac evident la adresa conducerii.

Reclamă

Mai mult, spaniolul a folosit și un hashtag extrem de comic, ”SăptămânaAceastaDaDa”, aluzie la eternele promisiuni ale lui Pablo Cortacero.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și