Închide meniul

Antrenorul care i-a adus lui FCSB ultimul titlu, mesaj categoric pentru Gigi Becali. „Este imposibil să revin”. Cum se făceau schimbările din lojă: „Mache îmi transmitea!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 iulie 2021, 0:00

Antrenorul care i-a adus lui FCSB ultimul titlu, mesaj categoric pentru Gigi Becali. „Este imposibil să revin. Cum se făceau schimbările din lojă: „Mache îmi transmitea!

Antrenorul care i-a adus lui FCSB ultimul titlu, mesaj categoric pentru Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Câştigător al unei triple istorice alături de roş-albaştri (titlu, Cupa României, Cupa Ligii), în 2015, Gâlcă exclude varianta de a mai lucra cu patronul lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul care i-a adus lui FCSB ultimul titlu, mesaj categoric pentru Gigi Becali

N-aș mai accepta o altă ofertă de la FCSB. Este imposibil! Imposibil atât pentru mine, cât și pentru ei. Avem concepții diferite față de tot, fotbal și chiar și viață.

Clubul a avut de câștigat în perioada în care am fost antrenor la FCSB. Dar eu nu am fost apreciat acolo! Nu am fost apreciat și am plecat!

Contractul meu era că dacă voi câștiga campionatul, urma să rămân încă un an… Dacă vorbim de contract, automat eu trebuia să mai rămân încă un an de zile. Nu a mai fost nici dorința mea, dar nici a clubului. Nu am colaborat bine din punctul ăsta de vedere„, a declarat Costel Gâlcă la gsp.ro.

Gâlcă a reuşit o performanţă uriaşă într-o perioadă în care Gigi Becali era în detenţie. Antrenorul român a dezvăluit că finanţatorul încerca, în timpul meciurilor, să facă schimbările. Mache era omul de legătură al omului de afaceri.

Reclamă

Cu Gigi am vorbit de câteva ori în perioada aia la telefon. Nu au fost alte nemulțumiri. Cred că nemulțumirea a fost că nu ne-am calificat în Champions League.

Gigi nu vorbea cu mine. Când am discutat, ne-am spus ce-am avut de spus și rămâne între noi. Eu am fost destul de clar la momentul acela. Nu mă suna direct, îl avea pe Mache și vorbea cu el. Era ceva normal, eu știam că lui o să-i spună. Mache îmi spunea mie, îmi transmitea și atât. Nu făceam ce zicea el… Au fost situații și în care să se potrivească. Fiecare își asumă toate acțiunile pe care le face și deciziile pe care le ia„, a precizat Gâlcă.

Aristidis Soiledis a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri din vestiarul FCSB

Şi Aristidis Soiledis (30 ani), fostul fundaş al FCSB, a oferit detalii despre modul în care Gigi Becali se comporta cu antrenorii şi cu jucătorii.

Reclamă 4 / 0/3

După ce pierdeam, venea la antrenament și ne spunea în vestiar ce greșeli am făcut. Acesta este Becali. Are doi sau trei jucători care sunt copiii lui. Sunt puii lui: Tănase, care liderul, Coman și era și Dennis Man, care a plecat la Parma. Mereu spunea că ei sunt stelele echipei, că ei fac ce vor și că noi, restul, suntem muncitorii. Spunea <<Nu voi sunteți talentații și vedetele. Să-i lăsați pe ei să fac ce vor, iar voi, restul, sunteți muncitorii din echipă>>.

Cu antrenorul, lucrurile sunt puțin ciudate. Discută puţin cu antrenorul despre cum să facă echipa de start și despre schimbări, chiar și în timpul meciului. Nu știu exact cum se face, dar știu că mereu a existat un acord cu privire la cine va ieși din echipă„, a spus Soiledis, citat de sdna.gr.

Gigi Becali l-a numit pe Dinu Todoran pe banca roş-albaştrilor. FCSB deschide noul sezon al Ligii 1 în meciul din deplasare, cu FC Botoşani. Disputa va fi în format LIVE TEXT joi, de la ora 20:30, pe AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și