Închide meniul
UPDATE

Presa din Turcia confirmă transferul stelar al lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul. Detaliile contractului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2021, 12:56 / Actualizat: 23 iulie 2021, 15:48

Presa din Turcia confirmă transferul stelar al lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul. Detaliile contractului

Alexandru Cicâldău

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

UPDATE! Presa din Turcia confirmă transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul. Mijlocaşul Universităţii Craiova va ajunge ajunge vineri la Istanbul şi va semna un contract valabil pe 5 ani de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a lansat o informaţia bombă. Alexandru Cicâldău ar fi plecat de la Craiova şi ar fi semnat cu Galatasaray Istanbul.

Alexandru Cicâldău ar fi fost vândut la Galatasaray Istanbul

Am auzit un zvon și e în premieră ce vă spun. Craiova s-a despărțit azi de cel mai bun jucător al lor. A fost vândut la Galatasaray pe 6 milioane de euro, plus 20% dintr-o vânzare ulterioară. E un record nemaivăzut. Becali și Rotaru sunt dați dracu”, a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

Potrivit site-urilor de specialitate Cicâldău este cotat la 6 milioane de euro. Acesta a evoluat în 42 de partide pentru olteni în sezonul recent încheiat, reuşind să înscrie 12 goluri şi 4 pase de gol.

Ioan Becali neagă informaţia lansată de Dumitru Dragomir

Pe de altă parte, agentul Ioan Becali spune că nu are cunoştinţă ca Alexandru Cicâldău să fi semnat cu Galatasaray Instabul. „Dacă domnul Dragomir a spus că s-a făcut transferul poate l-a făcut dânsul. Eu nu ştiu nimic deocamdată de vreun transfer la Galatasaray, nici al lui Cicâldău, nici al altcuiva„, a spus Ioan Becali pentru Digisport.

Reclamă

Alexandru Cicâldău a fost cumpărat de Universitatea Craiova de la Viitorul în 2018 pentru suma de 1.000.000 de euro. Mai mult, Hagi a păstrat şi un procent de 20 la sută dintr-un viitor transfer.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Rapid 2-2! Intrat la pauză, Alex Băluţă a restabilit egalitatea. Nebunie pe Arena Naţională! 21:37 David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă 21:30 FotoAbia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor 21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 21:00 VIDEOQPR – Preston 1-0 a fost în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu Vezi toate știrile
Citește și