Închide meniul

Anunț surprinzător făcut în Serbia. Marko Momcilovic poate ajunge la o echipă importantă după despărțirea de FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2020, 12:59

Anunț surprinzător făcut în Serbia. Marko Momcilovic poate ajunge la o echipă importantă după despărțirea de FCSB

Profimediaimages

Marko Momcilovic, dorit de Partizan Belgrad

Jucătorul de 32 de ani rămâne liber de contract în vară. În acest sezon a tot avut probleme cu accidentările și a jucat într-un singur meci din campionat. A fost titular în derby-ul cu CFR Cluj, din Gruia, dar a fost schimbat la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Momcilovic este dorit de Partizan 

Marko Momcilovic are zilele numărate la FCSB. Asta i-a dat de înțeles și Gigi Becali, care a decis să îl bage în șomaj tehnic. Cariera sârbului este departe de a fi încheiată, mai ales că Partizan Belgrad este tentată să îi ofere un contract. 

Jurnaliștii sârbi au anunțat că mutarea este una care are șanse de reușită. "A fost accidentat și este într-o relație încordată cu clubul FCSB, dar are șapte ani de experiență în Liga 1 și nu are de ce să-și facă briji pentru statul său. S-ar putea să fie timpul să se întoarcă în fotbalul din Serbia. Partizan l-a contactat de mai multe ori și, ținând cont de faptul că va fi liber de contract, nu ar fi o surpriză să îl caute din nou. Acum nu există obstacole privind anumite plăți compensatorii. Situația este favorabilă, ținând cont că poate juca fundaș stânga și închizător", au dezvăluit cei de la Mozzart Sport.

Momcilovic a avut hernie de disc și a suferit diferite accidentări în ultima perioadă. Fotbalistul cu o cotă de piață de 200.000 de euro nu a mai jucat în țara natală din 2013. Pentru FCSB a jucat în 72 de meciuri de campionat și a înscris 7 goluri.

Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere, Adi Popa și Bogdan Planic sunt jucătorii care au fost trimiși în șomaj tehnic la FCSB.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și