Închide meniul

Anunţ uriaş făcut de Marinos Ouzounidis! Elvir Koljic poate juca cu FCSB: "S-a antrenat cu echipa!" O altă revenire anunţată de olteni

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 12:34

Reclamă
Anunţ uriaş făcut de Marinos Ouzounidis! Elvir Koljic poate juca cu FCSB: "S-a antrenat cu echipa!" O altă revenire anunţată de olteni

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Elvir Koljic poate juca cu FCSB

Grecul de pe banca oltenilor a anunţat o revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Este vorba de golgheterul Elvir Kojlic, care a revenit la antrenamentele echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul bosniac a avut un start formidabil de campionat, reuşind să marcheze de 6 ori în primele 5 etape. Koljic s-a accidentat grav în partida cu Poli Iaşi, când Mihalache a avut o intrare criminală. 

"După o astfel de pauză nu ştii în ce formă va fi echipa, este dificil să anticipezi cum va arăta jocul, e greu de apreciat cum vor evolua lucrurile, mai ales că şi noi şi FCSB am avut jucători la echipele naţionale. Am lucrat bine, nu numai pentru acest meci, ci şi pentru celelalte meciuri dificile care vor urma. Koljic s-a antrenat cu noi, poate va juca puţin, am discutat cu el şi vom vedea cât va putea intra. De asemenea, Acka este recuperat. Îl avem suspendat pe Nicuşor Bancu, în schimb, şi va trebui să modificăm linia defensivă”, a anunţat Marino Ouzounidis înainte de FCSB – Universitatea Craiova. 

Elvir Koljic, start fantastic de sezon

Koljic a avut un start excelent în Liga 1, cu şase goluri în primele şase etape. Bosniacul e la al treilea sezon la Craiova. În total, a adunat 25 de goluri în campionat.

Croatul Ivan Mamut, adus pentru a umple golul lăsat de Koljic, nu a reușit să confirme până în acest moment. Abia cu Argeş, Mamut a reuşit primul gol în Liga 1. Koljic s-a accidentat grav în octombrie, la meciul de coșmar cu Poli Iași.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:36

Când va juca FCSB cu Virtus! UEFA a făcut anunţul oficial! Unde se va disputa returul

18:34

Gigi Becali pregăteşte un boicot: „E dictatură!”. Dan Şucu, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru, alături de patronul FCSB

18:23

Marius Şumudică, la un pas să semneze cu noua echipă! Îl transferă imediat şi pe Florin Niţă

18:17

Fred Vasseur a intervenit în conflictul dintre Charles Leclerc şi Carlos Sainz: „Anul trecut ne-am revenit pentru că am avut”

18:09

„Normal că mergi pe blat!” Gigi Becali, reacţie categorică înaintea meciului decisiv al României de la EURO 2024

18:01

„Nu pot vira banii!” Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat
Citește și