Închide meniul

Anunțul făcut de Alexandru Rafila. Condițiile în care competițiile sportive se pot relua fără ”niciun risc”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2020, 20:37

Anunțul făcut de Alexandru Rafila. Condițiile în care competițiile sportive se pot relua fără ”niciun risc”

Mediafax Foto / Alexandra Pandrea via Hepta

Alexandru Rafila anunță cum se poate relua Liga 1

Meciurile din Liga 1 pot reveni în această vară, pentru că ”nu există niciun risc”, cât timp jucătorii ambelor echipe sunt testați înaintea partidelor. Problemele apar atunci când vorbim despre revenirea fanilor la stadioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Rafila: Nu există niciun risc. Se poate juca fără probleme

“Activitățile sportive colective vor fi reluate, sigur, precum și cantonamentele. Dar cu anumite condiții. Oricum, vă dau un exemplu. Dacă sunt două echipe care stau în cantonament, apoi joacă și se întâlnesc pe teren, este clar că niciun jucător nu are coronavirus, deci se poate juca fără probleme. Nu există niciun risc.

Dar sporturile de echipă fără spectatori… iar o să fie o problemă. Nu văd o rezolvare pe termen scurt. Adunările mari de oameni nu vor fi permise o perioadă îndelungată“, a spus Rafila, la Digi24, citat de Realitatea Sportivă. 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, că sportivii de performanță își pot relua antrenamentele începând cu 15 mai. Există astfel șanse ca Liga 1 să revină la începutul lunii iunie. 

”Cu ziua de 15 mai 2020, sportivii profesioniști vor putea intra în cantonamente, în condiții speciale, dar va mai dura ceva până când se vor relua și competițiile. Acestea se vor relua după o perioadă suficient de lungă de pregătire. Bazele de pregătire vor fi deschise doar pentru sportivii profesioniști, nu și pentru amatori”, a spus Klaus Iohannis.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și