Închide meniul

Anunțul făcut de Gigi Becali după testarea jucătorilor: ”Vreau să clarific niște lucruri”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2020, 17:56

Anunțul făcut de Gigi Becali după testarea jucătorilor: ”Vreau să clarific niște lucruri”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali nu duce jucătorii în cantonament

Fotbaliștii au fost testați pentru coronavirus, dar nu vor ajunge la baza din Berceni.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vreau să clarific niște lucruri. Nu am făcut nicio adresă către ministerul condus de Vela pentru că nu mă mai interesează să reluăm antrenamentele sau să țin echipa în cantonamentul de la Berceni. 

Pentru ce să o mai țin? Să o țin degeaba? Să ne antrenăm degeaba, după ce că noi nu știm nici măcar când începem campionatul… Dacă Iohannis a zis că prelungește starea de urgență, atunci nu mă mai interesează să ne reunim”, a spus Becali, pentru ProSport. 

Gigi Becali, enervat de evenimentele de la Cluj

Finanțatorul celor de la FCSB recunoaște că l-au enervat scenele petrecute la Cluj, acolo unde aproape 2.000 de persoane s-au înghesuit în parcarea aeroportului, pentru a zbura spre Germania. 

”Eu vorbisem de varianta asta atunci când nu știam că Iohannis prelungește starea de urgență. Sau mi se pare că am mai vorbit public de reunire pe la un post de televiziune, după ce mă enervasem când i-am văzut pe cei 2.000 de români în aeroportul din Cluj. 

Reclamă

Am întrebat și eu nervos reporterul, că dacă pe ăia din Cluj îi lasă să stea 2.000 unul lângă altul, atunci mi se pare normal să ne lase și pe noi să ne reunim, nu? Dar am întrebat mai mult ironic și la nervi, nu că aș vrea să mai începem antrenamentele deoarece nu sunt nebun. Cât e dată starea de urgență, și există o ordonanță militară în legătură cu activitățile fotbalistice, nu ne reunim”, a adăugat Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și