Închide meniul

„Aoleu!”. Ioan Andone, uluit când a aflat de demiterea lui Mircea Rednic. De ce nu are încredere că Flavius Stoican va fi salvatorul lui Dinamo

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2021, 18:53

Reclamă
„Aoleu!. Ioan Andone, uluit când a aflat de demiterea lui Mircea Rednic. De ce nu are încredere că Flavius Stoican va fi salvatorul lui Dinamo

Ioan Andone, atac dur la George Puşcaş

Ioan Andone, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / AS.ro

Spre deosebire de Ionel Dănciulescu, Ioan Andone se aştepta ca Rednic să fie lăsat să îşi ducă mandatul la bun sfârşit. A fost însă dat afară prin SMS, la o zi după eşecul suferit în faţa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone, prima reacţie după ce Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo

Aoleu! Nu știam. Aoleu! Nu mă așteptam la asta. Off, ce veste mi-ați dat! Credeam că va reuși Mircea. Chiar o să îi dau un telefon. A mers într-o situație proastă, dezastruoasă și văd că nu a reglementat-o dar mă mir că nu l-au lăsat să continue.

Sunt convins că rezultatele au decis, pentru că a avut trei meciuri pe care trebuia să le câștige cu UTA, Rapid și Mioveni și alta era situația. A pierdut în ultimele minute de prelungiri. Păcat pentru că are experiență Mircea și putea să redreseze Dinamo dar nu știu de ce…. Până acum două săptămâni îl susțineau toți. Acuma dintr-o dată gata!

Nu cred că e ultimul contract. Mircea va mai antrena. Lui îi place, a continuat, își va găsi în străinătate. Poate nu își va găsi o perioadă în România, dar va merge afară„, a declarat Ioan Andone pentru fanatik.ro.

Fostul antrenor al lui Dinamo nu crede că Flavius Stoican va putea să obţină rezultate mai bune decât Rednic în cel de-al treilea mandat.

Reclamă

Pe Flavius Stoican l-am avut jucător. Un fotbalist bun și un antrenor care a mai fost la Dinamo și a reușit să termine pe locul patru. Nu știu dacă e soluție mai bună decât Mircea Rednic.

E foarte dificil să vii acum la Dinamo. O să aibă foarte, foarte mult de muncă. Dinamo trebuie să-și construiască o echipă. O ia de la început. În vară era vorba că iar se construiește. Apoi a intrat în insolvență… Văd că trece timpul și sper să n-ajungă la retrogradare.

Am înțeles că sunt vreo 40 de jucători. Trebuie să își echlibreze lotul pe posturi, să restructureze un lot, să fie concurență și jucători de valoare apropiată pe posturi. Mai sunt nouă etape și apoi vine playoutul. Trebuie să fie atenție cum vor face lotul. Asta e foarte important. Poți să îl aduci pe Mourinho și nu rezolvă problema dacă nu ai un lot cu care să te poți salva de la retrogradare„, a mai spus Andone.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia conducătorilor lui Dinamo de a-l demite pe Rednic nu le-a picat deloc bine membrilor cotizanţi. Aceştia se aşteptau ca Rednic să schimbe din temelii echipa, în pauza competiţională. După eşecul cu Farul, scor 0-2, tehnicianul anunţase că vor pleca 14 jucători.

Surse din DDB au dezvăluit, în exclusivitate pentru AntenaSport, că nu vor să mai cotizeze la club. Aceştia s-au revoltat şi au precizat că Iuliu Mureşan doar a executat anumite ordine.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și