Închide meniul

Ape tulburi la Dinamo! "Câinii" au scăpat de retrogradarea directă, dar fac acuzații dure: "Se dorește distrugerea clubului!"

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2021, 6:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Ape tulburi la Dinamo! "Câinii" au scăpat de retrogradarea directă, dar fac acuzații dure: "Se dorește distrugerea clubului!"

Hepta

Dinamo acuză o conspirație

  • Dinamo, 4 victorii la rând
  • "Câinii" acuză o conspirație împotriva clubului

Dinamo a legat 4 victorii la rând și a scăpat matematic de retrogradarea directă. Ultimul succes a venit pe teren propriu, 2-0 cu Hermannstadt, dupa "dubla" lui Paul Anton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Numai noi ştim ce am îndurat până în momentele astea la Dinamo, ce greu a fost şi ce greu e în continuare şi d-asta trebuie să ne plecăm pălăria în faţa lor, pentru că băieţii aştia sunt nişte eroi şi există în continuare tensiune foarte mare la echipă pentru că o frustrare foarte mare, s-a acumulat foarte mare oboseală în timpul asta, nervi", a declarat Mario Nicoale, după Dinamo – Hermannstadt 2-0.

Dinamo acuză o conspirație împotriva clubului

Pe plan financiar, "câinii au primit o nouă lovitură. Dinamo are nevoie urgent de 200.000 de euro ca să păstreze baza de pregătire de Săftica! În aceste condiții, Mario Nicolae îi consideră "eroi" pe jucătorii lui Uhrin. 

Reclamă

"Partea financiară, viitorul clubului îi afectează foarte mult psihicul jucătorului. A fost nevoie de prima victorie ca să se descătuşeze băieţii şi de acolo lucrurile s-au legat altfel. Simţim că se doreşte distrugerea clubului Dinamo. Se simte tensiunea asta foarte mare din toate părţile ca Dinamo să dispară şi iată că dezamăgim foarte mulţi oameni. Dinamo respiră un aer bun, curat, de munte", a mai spus Mario Nicolae. 

Echipa pregătită de Dusan Uhrin are 27 de puncte, cu patru mai mult decât Viitorul, ultima echipă de pe loc de baraj. Constănțenii au însă un meci puțin disputat. 

Reclamă

În următoarea etapă, Dinamo va juca pe terenul lui FC Argeș, iar, în ultima rundă din play-out, "câinii" vor "acasă" cu Chindia Târgoviște. Până atunci, Dinamo are de disputat returul cu Astra din semifinalele Cupei României. În prima manșă, alb-roșiii au pierdut la limită, scor 0-1, la Giurgiu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie), live în AntenaPLAY 20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici 20:18 „E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă 20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” 19:50 David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!” 19:50 UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor 19:33 VIDEOFlorin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!” 19:23 „Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 17:18
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii”
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”