Închide meniul

Ape tulburi la FCSB! Semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu. „Poate asta își dorește Gigi Becali să se întâmple: ‘Vreau să scap de tine!'”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2021, 23:51

Ape tulburi la FCSB! Semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu. „Poate asta își dorește Gigi Becali să se întâmple: Vreau să scap de tine!'

Gigi Becali vrea să vândă echipa

Hepta

Situația de la FCSB, analizată de Ioan Ovidiu Sabău

Ioan Ovidiu Sabău este de părere că Edi Iordănescu și Gigi Becali vor avea o întâlnire în scurt timp. Fostul mare internațional ia în calcul un scenariu potrivit căruia patronul FCSB își dorește ca antrenorul să plece în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Probabil că Edi s-a gândit că au avut o înţelegere, aşteptările erau altele: <<Se pare că nu sunt la nivelul aşteptărilor tale şi plec>>. Nu m-ar mira să plece, pentru că se ţine de cuvânt în astfel de situaţii.

Trebuie să discute cu Gigi, pentru că aşa au stabilit, până într-o zi din săptămână, după meciuri, despre situaţia echipei, şi aşa mai departe. Când dai nişte declaraţii şi ai idee de ce se poate întâmpla… Poate asta vrea Gigi să se întâmple. <<Vreau să scap de tine!>>

Sigur, jocul FCSB-ului nu e cum trebuie să fie. Sunt alte aşteptări, dar sunt multe probleme, au fost probleme medicale, jucătorii stau două-trei săpătămâni după ce sunt infectaţi cu COVID. E nevoie şi de mai mult de o lună pentru un jucător să revină la un nivel optim”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru looksport.ro.

Edi Iordănescu s-a decis și vrea să plece de la FCSB

Edi Iordănescu este nemulțumit de discuțiile în contradictoriu pe care le poartă cu Gigi Becali. Potrivit prosport.ro, tehnicianul de 43 de ani a luat hotărârea de a pleca în această iarnă. Surse din anturajul lui susțin că acesta este sătul de intervențiile patronului și că nu este dispus să mai rămână.

Reclamă

„Nu s-a văzut mâna lui Edi până acum„, este declarația oferită de Gigi Becali care i-a pus capac antrenorului. FCSB tocmai a obținut, în condiții speciale, a cincea victorie la rând în Liga 1 și s-a apropiat la șase puncte de liderul CFR Cluj. Din cauza pandemiei, roș-albaștrii au avut numai două rezerve în confruntarea cu CS Mioveni.

Edi Iordănescu a luat decizia de a pleca, în pauza competițională, după ce finanțatorul și-a încălcat promisiunea de a nu vorbi despre jocul echipei. Ultima intervenție publică a lui Gigi Becali pare să fi fost picătura care a umplut paharul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și