Închide meniul

Apel disperat din interiorul clubului FCSB pentru Gigi Becali: "Aş vrea să revină la noi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 16:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Apel disperat din interiorul clubului FCSB pentru Gigi Becali: "Aş vrea să revină la noi"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, sfătuit să îl aducă pe Florin Niţă

Plecarea lui Cristi Bălgrădean a lăsat un gol în poarta celor de la FCSB. Duckadam susţine că Vlad nu are încă experienţă şi îl vrea pe Niţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam: Niță este un stelist adevărat

”Niță este un stelist adevărat, dar este și un portar foarte bun. Da, aș vrea să revină la noi. Vlad… Este o problemă de antrenor aici. 

Dacă în campionat, în meciurile din sezonul regulat, poți miza pe un astfel de portar, în play-off sau în cupele europene nu poți risca",  a spus Duckadam, la DigiSport.

Portarul de 32 de ani mai are contract cu Sparta Praga până în 2021. Are un salariu lunar de 20.000 de euro, pe care şi-l doreşte şi în Liga 1. La FCSB ar avea garantat postul de titular. Roş-albaştrii mai au două variante între buturi: Andrei Vlad şi Toma Niga.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și