Închide meniul

Ar fi lovitura finală pentru Gigi Becali: „Steaua va promova din acest sezon, dacă vor avea meritul sportiv”. Anunţ uriaş pentru clubul Armatei

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 septembrie 2021, 8:23

Ar fi lovitura finală pentru Gigi Becali: „Steaua va promova din acest sezon, dacă vor avea meritul sportiv. Anunţ uriaş pentru clubul Armatei

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul

Gigi Becali, în faţa Palatului din Bucureşti /Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Aceasta ar putea fi lovitura finală pentru Gigi Becali. Florin Prunea face un anunţ uriaş pentru clubul Armatei. CSA Steaua ar putea promova în Liga I din acest sezon, chiar dacă, în aceste momente, regulamentul nu îi permite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură teribilă pentru Gigi Becali

Fostul portar, dar şi conducător al lui Dinamo, vede mutarea lui Adi Popa la Steaua ca un semn important că această echipă vrea promovarea în Liga I chiar de la finalul acestui sezon. Adi Popa a luat în calcul exclusiv salariul când a ales să semneze cu CSA Steaua, din Liga 2. Florin Prunea spune că extrema este pe final de carieră, astfel că a acceptat cea mai bună ofertă dintre cele pe care le-a avut pe masă.

Florin Prunea spune dacă își va câștiga acest drept pe teren, nici TAS nu se va putea opune promovării Stelei în prima ligă. Pe acest aspect s-ar baza și proaspăt transferatul Adi Popa, în vârstă de 33 de ani, care își dorește să mai joace în primul eșalon al țării.

Florin Prunea laudă aducerea lui Adi Popa la Steaua

„Adi Popa se duce unde îi e mai bine lui și familiei lui. El a jucat la Steaua, dar acum, sigur, la FCSB mai mult. Nu știu dacă a prins denumirea de Steaua. Fiecare jucător se duce unde e mai bine. Acum, ce să facă Adi Popa? Se duce omul să își facă treaba, este și el pe final de carieră”, a declarat Florin Prunea, conform prosport.ro.

Florin Prunea nu se opreşte aici. Vine cu noi argumente pentru ca Steaua să fie primită în Liga 1 în cazul în care va reuși să își câștige acest drept pe teren. „Pentru Adi Popa contează revenirea în Liga 1! Am văzut declarația cu promovarea. Eu am spus-o de mult că s-ar putea ca CSA Steaua să aibă drept de promovare. Eu cred că dacă vor avea meritul sportiv vor promova”, a mai spus fostul portar, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și