Închide meniul

"Ar fi prima opţiune din ţară!" Cine este tentat să revină la Dinamo în era spaniolilor

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 august 2020, 12:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

"Ar fi prima opţiune din ţară!" Cine este tentat să revină la Dinamo în era spaniolilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorii lui Dinamo în timpul meciului cu FCSB

Acesta a primit o ofertă din partea lui Bogdan Bălănescu, înainte ca Pablo Cortacero să preia frâiele clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Lazăr, ofertă rămasă în aer de la Dinamo

"Am primit o propunere din partea domnului Bălănescu, iar până luni nu voi lua nici o decizie. Şi eu aşteptam să văd ce se întâmplă cu noul investitor. Acum nu ştiu nimic de când a venit investitorul spaniol.

Dacă până marţi, miercuri voi avea o ofertă bună din punct de vedere financiar din străinătate şi voi putea sta cu familia, voi pleca. Dacă nu, sunt dispus să rămân în ţară.

În Turcia, spre exemplu, stăteam foarte mult la stadion şi familia nu s-a adaptat. Dinamo ar fi prima opţiune, pentru că am stat patru ani aici şi m-am format ca om şi ca jucător.

Nu-i cunosc pe spanioli, dar îmi doresc din tot sufletul să facă o treabă bună. Îmi doresc să pună bazele academiei lăsate în urmă", a declarat Vali Lazăr pentru Digi Sport.

Reclamă

Vali Lazăr a jucat trei ani în Golf şi în Turcia înainte de a se întoarce la Dinamo. În momentul de faţă, este cotat la 400.000 de euro conform Transfermarkt.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și