Închide meniul

Ar putea fi bomba finalului de an! Cine vine în locul lui Cosmin Contra la Dinamo: ”E greu să refuzi!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 noiembrie 2020, 8:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Ar putea fi bomba finalului de an! Cine vine în locul lui Cosmin Contra la Dinamo: ”E greu să refuzi!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jucătorii de la Dinamo într-un meci din Liga 1

Este vorba despre Florin Bratu. Acesta s-a despărțit de curând de Concordia Chiajna și a anunțat că s-a văzut cu Bogdan Bălănescu. Tehnicianul de 40 de ani nu a fost însă ofertat, dar susține că nu are refuza Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întâlnire Florin Bratu – Bogdan Bălănescu

Eu cu Bogdan am o relație foarte bună. Sâmbătă am vorbit cu el. Nu am avut o discuție despre fotbal în mod special. M-am întâlnit în mod întâmplător cu el. 

Am vorbit și despre Dinamo, despre ceea ce se întâmplă acolo și despre lucrurile mai puțin bune, dar nu a fost nicio propunere directă sau ceva de genul acesta. 

Ca dinamovist, e greu să refuzi și să lași clubul la greu. Sunt foarte atașat de club”, a declarat Florin Bratu pentru Prosport.

Florin Bratu a mai antrenat Dinamo

Ajuns la 40 de ani, Bratu este un dinamovist declarat. El a evoluat pentru echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare, dar i-a și pregătit pe ”câini”.

Reclamă

Bratu a antrenat în carierea sa echipe precum Dinamo 2, Dinamo U19, Dinamo, Tunari, Aerostar, Turris și Concordia Chiajna.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și