Închide meniul
EXCLUSIV

„Ar trebui să vadă Gigi şi să îi spună şi el!” Victor Piţurcă îl sfătuieşte pe Becali să îl bage în „şedinţă” pe Octavian Popescu: „Încearcă numai exterioare!” Ce a spus despre preţul stabilit de patronul FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2022, 23:51 / Actualizat: 24 martie 2022, 1:50

„Ar trebui să vadă Gigi şi să îi spună şi el! Victor Piţurcă îl sfătuieşte pe Becali să îl bage în „şedinţă pe Octavian Popescu: „Încearcă numai exterioare! Ce a spus despre preţul stabilit de patronul FCSB

Victor Pițurcă a numit cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova

Victor Piţurcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Victor Piţurcă e de părere că Octavian Popescu nu ar trebui să ţină aşa mult de minge şi să joace rapid dacă vrea să prindă un transfer uriaş la o super-echipă din Europa. Fostul selecţioner chiar l-a sfătuit şi pe Gigi Becali să îi explice acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu trece prin cea mai bună perioadă a carierei. În acest sezon al Ligii 1, Tavi Popescu a reuşit să marcheze 7 goluri şi să dea şi 3 pase decisive. Chiar dacă Becali l-a ridicat în slăvi pe Popescu, Victor Piţurcă e de părere că „perla” de la FCSB nu ar mai trebuie să ţină atât de mult de minge.

Victor Piţurcă crede că Octavian Popescu ţine prea mult de minge

Ce am observat la el în ultimul timp este că ţine mingea mult. În momentul în care un jucător e lipsit de forţă ar trebui să înveţe să joace extrem de simplu, ceea ce e foarte greu. Din maximum 2 atingeri. Acum îl văd pe Tavi că ţine mingea mult, încearcă numai exterioare. E o calitate să tragi la poartă de la o anumită distanţă. Şi a reuşit nişte goluri formidabile.

Eu îi recomand asta şi ar trebui să vadă şi Gigi, să îi spună şi el că el trebuie să joace foarte simplu. Poate să facă lucrul acesta, la început am văzut că putea. Acum ţine mai mult de minge decât ar trebui şi îi face rău atât echipei, cât şi lui„, a spus Victor Piţurcă în exclusivitate la Antena Sport.

Victor Piţurcă ştie ce îi mai trebuie lui Octavian Popescu ca să coste 50 de milioane de euro

Gigi Becali visează să îl vândă pe Octavian Popescu pe zeci de milioane de euro. Patronul FCSB i-a stablit un preţ uriaş lui Popescu: 50 de milioane de euro. Fostul selecţioner al României crede că Tavi Popescu trebuie să aibă anumite calităţi pentru a valora cât îşi doreşte Becali. Piţurcă nu crede că sumele uriaşe de transfer lansate de Becali în spaţiul public ar putea să îl afecteze pe jucător.

Reclamă

Nu ştiu dacă îl afectează. De întâmplat, se poate întâmpla orice, însă trebuie să ai anumite calităţi ca să fii vândut pe această sumă. Aceste calităţi vin şi în urma unor performanţe şi rezultate pe care le obţii. Trebuie să fii titular incontestabil al echipei naţionale şi să ai rezultate. Trebuie să ai nişte calităţi. Fără aceste calităţi nu poţi juca la cluburi mari de afară. Nu ai forţă sau viteză, e mai greu. Tavi are o viteză de deplasare destul de bună. Dar la forţă trebuie să mai lucreze„, a mai spus Victor Piţurcă.

Octavian Popescu, chemat în premieră la naţionala României

Edi Iordănescu a anunțat lotul naționalei României convocat pentru meciurile amicale cu Grecia (25 martie) și Israel (29 martie), din această lună. Octavian Popescu (19 ani), ca şi Radu Drăguşin (20 de ani), a fost chemat în premieră la prima reprezentativă.

Până acum, Octavian Popescu, atacantul de la FCSB, a bifat numai două apariții sub „tricolor”, la selecționata U23.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

”Hai, România! În fiecare zi! Pentru că doar așa putem să reușim! Hai, România! Hai să fim împreună!”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu pentru români.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)

7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)

11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)

14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)

Reclamă

23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)

26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și