Închide meniul

100 de milioane pentru Octavian Popescu? Gigi Becali a primit ironia maximă: “Și eu vreau 100, o vând pe soacra mea! O dau cu 99!”. Declarația care îl va scoate din minți pe patronul FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 martie 2022, 11:07 / Actualizat: 17 martie 2022, 16:34

100 de milioane pentru Octavian Popescu? Gigi Becali a primit ironia maximă: “Și eu vreau 100, o vând pe soacra mea! O dau cu 99!”. Declarația care îl va scoate din minți pe patronul FCSB

Gigi Becali caută stadion pentru FCSB

Hepta

Gigi Becali cere 100 de milioane de euro pentru “perla” Octavian Popescu, dar Florin Manea se amuză: “O vând și eu pe soacra mea!” 

Gigi Becali visează la o sumă uriașă pe care o va primi în urma transferului lui Octavian Popescu. Florin Manea a început să râdă când a auzit declarațiile patronului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul nu consideră că atacantul de 19 ani a ajuns la nivelul la care se pot cere 100 de milioane de euro în schimbul său. 

“Și eu vreau 100 de milioane, o vând pe soacra mea. O dau cu 99 (n.r. – râde). E normal să-și laude jucătorul, dar Tavi Popescu a dat un gol cu Voluntari și cu nu mai știu cine.

Balaci a dat gol cu Benfica, a pus în genunchi naționala Italiei. A fost și Dennis Man foarte bun, dar acum joacă în B.”, a declarat Florin Manea, pentru Prosport.

Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu

Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu (19 ani). Patronul FCSB este dispus să îl vândă pe fotbalistul care impresionează în Liga 1 pentru 50 de milioane de euro. Finanţatorul roş-albaştrilor ar fi refuzat deja o ofertă de 12 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Nici măcar cu 20 de milioane de euro nu este dispus să renunţe la tânărul jucător, pe care îl compară deja cu Gică Hagi.

Reclamă

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Cand spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am obținut 3.5 milioane de euro.

Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popesccu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Narcis Răducan, avertisment pentru Tavi Popescu

E o strategie a clubului de a ridica prețul jucătorilor, de care au beneficiat mai mulți jucători. Uneori poate să ii afecteze simțul realității, de aceea cred că în paralel trebuie vorbit foarte mult și cu jucătorul. Dacă auzi în fiecare zi că ești noul Neymar sau Ronaldinho, s-ar putea să crezi.

Reclamă 4 / 0/3

Are de lucrat în ceea ce privește cultura tactică, are de lucrat cu piciorul stâng, la agresivitate”, a declarat Narcis Răducan pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, luat peste picior de Florin Manea, după anunțul despre Octavian Popescu
  • „Și eu vreau 100 de milioane, o vând pe soacra mea”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și