Închide meniul

Juventus – Inter 3-2 | Arbitraj uluitor în „Derby d’Italia”. Faze extrem de controversate! Penalty făcut „cadou” lui Cuadrado VIDEO

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2021, 21:51

Juventus – Inter 3-2 | Arbitraj uluitor în „Derby dItalia. Faze extrem de controversate! Penalty făcut „cadou lui Cuadrado VIDEO

Getty Images

Brozovic, eliminat de arbitrul Calvarese

Gianpaolo Calvarese a luat decizii extrem de controversate. Cel mai mult i-a înfuriat pe jucătorii liderului din campionatul Italiei chiar înainte de final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitraj uluitor în „Derby d’Italia” | Ce s-a întâmplat în Juventus – Inter 3-2

„Centralul” a acordat penalty la duelul dintre Juan Cuadrado şi Ivan Perisic. Impresionat de căzătura spectaculoasă a columbianului, Calvarese a acordat lovitură de la 11 metri fără a mai consulta sistemul VAR. Pe reluări s-a văzut că jucătorul lui Juventus nu a fost faultat.

VEZI AICI PENALTY-UL SCOS DE CUADRADO!

Chiar Cuadrado şi-a asumat răspunderea şi a înscris de la punctul cu var. El marcase şi golul de 2-1 al bianconerilor, din prelungirile primei reprize.

Gianpaolo Calvarese a fost ajutat de VAR cu scurt timp înainte ca Juan Cuadrado să reuşească „dubla”. În minutul 83, nu a validat un gol al lui Inter şi a fluierat fault în atac. A fost chemat la margine să revadă faza şi s-a răzgândit. A arătat centrul terenului şi nerazzurrii restabiliseră egalitatea, 2-2. Chiellini a fost autorul unui autogol.

Reclamă

VEZI AICI AUTOGOLUL LUI CHIELLINI!

Calvarese a apelat la arbitrajul video şi la jumătatea primei reprize, când i-a acordat un alt penalty lui Juventus. Cristiano Ronaldo a înscris cu mari emoţii.

Juventus a jucat în inferioritate numerică din minutul 52. Bentacur a văzut al doilea cartonaş galben şi a plecat la vestiare. În prelungiri s-a restabilit egalitatea numerică. Brozovic a primit cartonaş roşu.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitraj uluitor în „Derby d’Italia” | Cristiano Ronaldo, 777 de goluri în carieră

Cristiano Ronaldo a atins o nouă bornă uriaşă. Vedeta lui Juventus a deschis scorul în „Derby d’Italia” şi a ajuns la cota 777 în carieră.

Vedeta lui Juventus a deschis scorul în „Derby d’Italia”, în minutul 24, din lovitură de la 11 metri. Execuţia portughezului a fost scoasă iniţial de Handanovic, însă Ronaldo a fost pe fază şi a trimis mingea în poartă.

Cotat la 50 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, vedeta lui Juventus a ajuns în acest sezon la 29 de goluri în Serie A, fiind golgheterul competiţiei. Romelu Lukaku, rivalul de la Inter, se află pe poziţia secundă, cu 23 de goluri.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și