Închide meniul

„Are gesturi de copil, se enervează!” Mihai Stoica, episod uluitor cu Denis Alibec: „Vorbeşti tu despre fotbal?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 noiembrie 2021, 23:55

„Are gesturi de copil, se enervează! Mihai Stoica, episod uluitor cu Denis Alibec: „Vorbeşti tu despre fotbal?

Mihai Stoica, episod uluitor cu Denis Alibec din perioada FCSB

Profimedia

Mihai Stoica, episod uluitor cu Denis Alibec

Denis Alibec a avut probleme şi la FCSB, unde s-a certat cu Mihai Stoica. Managerul general al roş-albaştrilor l-a descris pe atacantul devenit persona non grata la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Când îl aduci pe Alibec, trebuie să ştii că se pot ivi şi epsioade de genul păsta. E excepţional, dar e copilăros. Are gesturi de copil, se enervează şi pleacă. E copil bun, că noi am trecut peste un episod mai dur. A fost un episod la noi peste care nu puteam să trecem, dar am zis să trecem, nu? Mi-a răspuns mie: <<Vorbeşti tu despre fotbal?>>

Te poţi supăra el, îi dai amenzi. Nu ai ce să… Îmi pare rău de el. Lăsând la o parte că CFR domină cu autoritate tot, dar de Denis Alibec îmi pare rău. El dă un randament excepţional la o echipă care joacă pe contraatac. CFR aşa joacă în Europa, dar în Liga 1 nu se joacă aşa.

Echipele se apără cu CFR. Poate şi stilul Petrescu… El simplică fotbalul, o face foarte bine. Cum dă goluri? Joacă mingea pe vârf, joacă pe mingea a doua. Denis nu poate ajuta acolo, că el nu se impune în duel aerian. El a jucat bine la Astra, unde Şumudică juca pe contraatac, Protejează mingea foarte bine, cu un stâng bun.

Mathieu, jucător abia sosit de la Barcelona, a venit în vestiar la noi să-l caute să-i dea tricoul, pentru că l-a făcut Alibec praf, atunci, cu Sporting (n.r. – în preliminariile Champions League, cu FCSB). La Astra a fost tratat preferenţial, da. La Hagi, nu”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Denis Alibec, desfiinţat de conducerea celor de la CFR Cluj

Denis Alibec a intrat în dizgraţia lui Dan Petrescu şi a fost exclus din lotul campioanei. Atacantul a plecat de pe banca de rezerve în timpul meciului cu Clinceni şi nu s-a mai întors. A doua zi a venit nota de plată pentru Alibec.

„Şi-a aruncat tricoul pe bancă şi a plecat la vestiar. Nu a mai revenit pe teren. Un act de indisciplină. La CFR nu s-au întâmplat astfel de lucruri. Când au fost acte de indisciplină, nu la fel de grave ca acesta au fost trimişi la echipa a doua. Fotbalul nu e un joc individual. Dan Petrescu ţine foarte mult la grup.

El este scos din lot şi va fi penalizat conform regulamentului clubului. Denis e un jucător important, de echipă naţională. Noi avem nevoie de el. Nu este normal. Avem un lot numeros şi valoros. A avut meciuri în care a intrat şi putea să demonstreze. Trebuie să îl vezi că doreşte, că vrea să realizeze ceva. Să ajute echipa”, a spus Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica, episod uluitor cu Denis Alibec din perioada FCSB
  • Dezvăluirea făcută de managerul general al roş-albaştrilor

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și