Închide meniul

Arena Naţională, pericol pentru spectatori. "Dacă ia foc la subsol, mor oamenii acolo!" Şi acoperişul stă să cadă!

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 10:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Arena Naţională, pericol pentru spectatori. "Dacă ia foc la subsol, mor oamenii acolo!" Şi acoperişul stă să cadă!

Arena Naţionala se poate umple la derby-uri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Arena Naţională a costat 234 de milioane de euro
  • Stadionul a fost inaugurat în septembrie 2011

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, spune că problemele sunt grave la Arena Naţională, din cauza unei erori de construcţie, la subsol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Dacă ia foc, mor oamenii în lift"

"Pe lângă lifturi, și în stânga și în dreapta erau scări. Dar, ei le-au anulat ca să nu mai dea două milioane de euro. E fără precedent! Nu știu cum pompierii dau voie acestui stadion. E funcțional.

Băi, oameni buni, sunteți nebuni? Nu anulați scările, pentru că, odată și odată, se va întâmpla o nenorocire și vă bagă la pușcărie

Reclamă

Cei care se duc cu mașina în parcare urcă în tribune cu liftul. Dacă ia foc, mor oamenii în lift, iar ceilalți pe acolo, pe lângă", a spus Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Acoperişul de pe Arena Naţională riscă să se prăbuşească

Nu sunt probleme doar la subsolul Arenei Naţionale, ci şi la acoperiş. Dacă va ninge abundent, acesta riscă să se prăbuşească. Nu se va mai juca fotbal pe cel mai mare stadion al ţării până când autorităţile nu vor rezolva problema. FCSB a fost nevoită să se mute la Mogoşoaia, pentru ultimul meci din acest an, cel de luni, cu Sepsi.

Reclamă

Burleanu nu se teme de problemele de pe Arena Naţională. A anunţat că sunt şanse ca cele patru meciuri de la Campionatul European să se joace cu fani. Speră să se vândă bilete pentru 30% din capacitatea arenei de 55 de mii de locuri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile