Închide meniul

Arlauskis, din nou salvator pentru CFR Cluj! Ocazii uriașe ratate de Man și Coman în derby-ul CFR Cluj-FCSB

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 17:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Arlauskis, din nou salvator pentru CFR Cluj! Ocazii uriașe ratate de Man și Coman în derby-ul CFR Cluj-FCSB

Captură Digi Sport

Arlauskis, din nou salvator pentru CFR Cluj! Ocazii uriașe ratate de Man și Coman în derby-ul CFR Cluj-FCSB

  • Arlauskis a avut două intervenții foarte bune
  • Lituanianul ar vrea să plece de la Cluj din sezonul viitor
  • Man și Coman, cei mai periculoși oameni de la FCSB

În minutul 39 Dennis Man și Florinel Coman, ”perlele” lui Gigi Becali au avut două ocazii mari. Man a șutat în forță din interiorului careului, dar Arlauskis a respins în față. A urmat apoi un nou șut, dar de asta al lui Coman. ”Mbappe” a șutat plasat, pe jos, dar Arlauskis a fost din nou salvator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Mara: ”Bălgrădean va fi rezervă la CFR Cluj”

Chiar dacă la FCSB avea postul de titular asigurat, Bălgrădean nu va avea nicio şansă în faţa lui Arla, preferatul lui Dan Petrescu.

"Bălgrădean va fi rezervă, sigur nu e nimeni mulțumit cu statutul de rezervă, dar Arla și-a câștigat postul de titular prin ce a făcut.

Reclamă

Acum depinde de ce oferte primește Arla, are o vârstă, trebuie să se gândească și la familie, dar noi sperăm să rămână. Ne dorim să câștigăm campionatul, să intrăm iar într-o grupă europeană, Europa League sau Champions League", a spus Mara în urmă cu patru zile.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:57 VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1