Închide meniul

Artificii la Craiova şi nebunie totală în Bănie, după promovarea echipei lui Mititelu! Oltenii anunţă buget nelimitat pentru Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2021, 1:03

Artificii la Craiova şi nebunie totală în Bănie, după promovarea echipei lui Mititelu! Oltenii anunţă buget nelimitat pentru Liga 1

Captură Youtube

Artificii la Craiova, după promovarea lui FC U Craiova 1948

Artificii la Craiova după performanţa reuşită de echipa lui Eugen Trică. Oltenii aveau nevoie de un punct în meciul cu Csikszereda, pe care l-au obţinut după un 0-0 fără riscuri. Astfel, echipa lui Mititelu a promovat cu două etape rămase e disputat din play-off-ul Ligii 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artificii la Craiova: FC U Craiova 1948, salarii şi buget de nivelul Ligii 1

Bornescu susţinea cu ceva timp în urmă că bugetul lui FC U Craiova 1948 este unul nelimitat, fiind la nivelul primelor trei echipe din Liga 1. Asta chiar dacă patronul Adrian Mititelu a ajuns după gratii.

”Craiova a oferit salarii foarte mari, cu mult peste ce oferă cluburile din Liga 2, plus prime, bonusuri. Sunt capabili să aducă jucători pe salarii cu mult peste ce oferă Universitatea Craiova”, a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport.

”Sunt pretenții mari, nu vom face doar figurație, vom căuta să ne întărim. De mâine, trecem la treabă. Cred că am îmbătrânit mult în acest play-off, a fost teribil, dar a meritat tot. Au fost emoții, le-am zis băieților că au fost multe minuni în fotbal și eu nu vreau să fac parte din ele. Am stat cu emoții până la ultimul fluier”, a susţinut şi Adrian Mititelu junior.

Reclamă

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1

Oltenii au 50 de puncte, cu 6 puncte mai mult decât CS Mioveni, echipă ce se află pe locul 3. Craiova lui Mititelu nu mai poate pierde promovarea, fiind avantajată de meciurile directe cu formaţia argeşeană.

„Au fost emoții mari, ca atunci când eram la CFR Cluj și am jucat cu titlul pe masă, am câștigat dintr-un penalty. Atunci nu am ajuns de 2-3 ori la poartă. Nu am jucătorii cu personalitate pe care mi-i doresc, care să țină de minge, să creeze ocazii, dar e o promovare.

E totuși o muncă de 2 ani de zile, un proiect frumos. Lumea și-a dat seama că a greșit atunci când am plecat și de aceea am revenit la echipă”, a spus şi Eugen Trică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și