Închide meniul

AS.ro LIVE | Adrian Porumboiu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul arbitru FIFA și patron la FC Vaslui, poveşti savuroase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2022, 11:00 / Actualizat: 19 martie 2024, 17:31

AS.ro LIVE | Adrian Porumboiu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul arbitru FIFA și patron la FC Vaslui, poveşti savuroase

Adrian Porumboiu i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB

Adrian Porumboiu / Hepta

AS.ro LIVE Adrian Porumboiu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan, de la 10.30. Fostul arbitru FIFA și finanțator la FC Vaslui a venit cu poveşti savuroase din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu (71 de ani) a devenit cunoscut în fotbalul românesc ca arbitru, după ce a jucat fotbal doar la nivel de juniori. Fostul central, născut la Buzău, a fost promovat ca arbitru internațional FIFA în 1986, după 10 ani de meserie.

AS.ro LIVE | Adrian Porumboiu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Porumboiu s-a retras din arbitraj în 1997, pentru ca un an mai târziu să ajungă la conducerea Comisiei de Disciplină și Judecată a arbitrilor din FRF. După doi ani în cadrul Federației, Adrian Porumboiu își părăsește postul și intră în lumea afacerilor.

Ulterior, fostul arbitru a devenit finanțatorul echipei FC Vaslui. Adrian Porumboiu a investit 10 ani la formația moldoveană și a transformat-o într-o adevărată forță în Liga 1. Cu el la conducere, FC Vaslui a jucat în grupele Europa League în sezonul 2011/2012. De asemenea, în 2008 clubul molvodean a câștigat Cupa Intertoto cu Adrian Porumboiu pe postul de patron. În Liga 1, cea mai bună clasare a echipei a fost locul 2, în 2012.

Pe 21 iunie 2013, Porumboiu s-a retras oficial din poziția de finanțator a lui FC Vaslui. Chiar și după despărțirea de echipa moldoveană, Adrian Porumboiu a rămas atașat de fotbal și a continuat să discute pe marginea meciurilor din Liga 1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și