Închide meniul

AS.ro LIVE | Adrian Rebenciuc a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Povești de senzație cu primul membru elite DDB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2021, 23:34 / Actualizat: 5 august 2021, 11:16

AS.ro LIVE | Adrian Rebenciuc a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Povești de senzație cu primul membru elite DDB

Claudiu Adam, la AS.ro LIVE

AS.ro

Adrian Rebenciuc, la AS.ro LIVE. El este primul membru elite din programul DDB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Rebenciuc, la AS.ro LIVE

Dinamovist înnăscut, Rebenciuc s-a specializat în afaceri. Acesta are o terasă celebră lângă Piața Obor, unde zeci oameni vin să mănânce zilnic. Adrian Rebenciuc a profitat de notorietatea terasei sale și a încurajat oamenii la vaccinare. A implementat o idee genială ca să convingă lumea să se „înțepe”.

Fiecare persoană care s-a vaccinat la centrul din Obor a primit o porție de mici gratis, plus o apă plată. Ideea s-a dovedit un succes imens.

Îţi dai seama că avem stoc. Avem nişte parteneri care se pricep la făcut mici, totul.. e ok, măcar să vină atâta lume încât să rămânem noi depăşiţi, dar nu, nu cred că se întâmplă asta. Foarte mulţi, îţi dai seama că capacitatea e de 500-700-1000 de oameni pe zi, cred. Asa că, ne aşteptăm să vină şi la noi„, a spus Rebenciuc, citat de Aleph News.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și