Închide meniul

AS.ro LIVE | Cristian Gheorghe a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Lecțiile predate de un specialist în management sportiv

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 23:35 / Actualizat: 5 iulie 2021, 12:43

AS.ro LIVE | Cristian Gheorghe a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Lecțiile predate de un specialist în management sportiv

as.ro

Cristian Gheorghe, la AS.ro LIVE. Acesta este specialist în marketing și management sportiv și a pus bazele primei școli de business în sport din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pasiunea pentru sport vine din copilărie, din fericire, am trecut cam prin toate sporturile de echipă. În școala generală organizam în vacanțele de vară meciuri între localitățile bunicilor, era o rivalitate interesantă. Am continuat să joc fotbal cam pana în liceu, când am trecut la baschet”, a declarat Cristian Gheorghe, citat de rfhsport.ro.

Cristian Gheorghe, la AS.ro LIVE

Cristian Gheorghe s-a aflat timp de 6 ani în conducerea celor de la Sportul Studențesc. Nu a mai activat la niciun club din România după acea experiență.

„La 24 de ani am intrat în fotbalul profesionist, direct în top management, iar acest salt a fost extrem de scump plătit din multe puncte de vedere. După mai bine de 10 ani încă sunt lucruri pe care le-am făcut și din nefericire încă nu există la nivelul cluburilor de Liga 1, nici acum. Fotbalul la nivel de management îți cere să sacrifici timpul liber, familia, prietenii, iar în plus, mai ești și înjurat. În 6 ani, am avut 10 zile de concediu, pentru moment mă bucur de lucrurile pe care le-am construit, pe viitor, nu se știe”, a mai spus Cristian Gheorghe.

Școala sa de bussines, Sports Business Academy, a ajuns la a patra generație de absolvenți. Cristian Gheorghe vrea să inspire tinerilor managementul și marketingul în sport.

Reclamă

„De peste 4 ani construim cu migală Sports Business Academy, primul proiect educațional de management și marketing sportiv din Estul Europei, pe scurt, am reușit să strângem într-un singur loc cele mai cunoscute proiecte, companii și campioni din Romania. În acest fel am construit bazele unei viitoare industrii, nu este ușor, dar nici imposibil. Este imens și am plecat de la zero. Închipuiți-vă că în acest moment ai acces la peste 3000 de pagini de studii de caz cu proiecte de succes din zona de sport, din care poți sa te inspiri și să înveți„, a mai spus Gheorghe.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

Recomandări
  • Cristian Gheorghe, la AS.ro LIVE
  • Lecțiile predate de un specialist în management sportiv

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și